SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Aklıma Buyse geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 teşekkürler sostizm ya adam çok tatlı aramızda da 3 yaş fark var her gün sadece 1 saat giriyor derse inanılmaz kibar güleryüzlü falan odaklanamamaya başladım derse adama kitlenmekten yani napsam ki çirkin birşey olcak bu böyle platonik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ilgisini çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 adama salaktan sün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kiz var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 özelden msn'imi attım ekle konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ilgisini çekmek için öyle saçma sapan hareketler yapamam ya da açık saçık giyinemem sınıf az kişi zaten tanıyo beni ya adam çok güleryüzlü anlamıyorum ki bişi bi kaç kere bakışını yakaladım ama napcam bilmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 özel ders verir misiniz diye sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 3. sayfa bile iyidir muhtemelen 30 ları görcez /post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ultrAslan said: ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icin ahuahuahuahuahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ultrAslan said: ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icin puaalasdhu diye bi ses çıkardım resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 iCequeen said: kendısı 25 yasında ben 23 yasındayım . iCequeen said: aramızda da 3 yaş fark var dediğim gibi özel ders teklifi denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ultrAslan said: ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icinahahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Red said: iCequeen said: kendısı 25 yasında ben 23 yasındayım . iCequeen said: aramızda da 3 yaş fark var dediğim gibi özel ders teklifi denemelisin ahuahuahuahuahuhauhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ultrAslan said: ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icin hmaauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ultrAslan said: ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icin http://jcfields.files.wordpress.com/2010/04/epic-win.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 25 ya da 26 tam emin değilim laf sokmaya çalışmak yerıne yardımcı olmayı denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 özel dersin yardımı olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ya git konuş böyle böyle ben seni seviyorum diye olursa olur olmazsa olmaz platonikten de, gidip kız halinle adama yavşamaktan da iyidir her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 anlamlı bakışlar fırlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sana tavsiyem; burdan tavsiye alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 adam cirkinse sen mankensen adam hocaysa sen ogrenciysen adamin teklifini geri cevirme olasiligi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yavşamam zaten ben yavşıyamam hani güleryüzlüyümdür ama yılışık değilim bu adam ingiliz zaten hergün aynı pantolonu giyen bi adam parasız falandır da muhtemelen burnu havada olcağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ay onun nereleri havadadır kııız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar