Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Kuruyorum

EharD

Öne çıkan mesajlar

abi leblebi gibi satmak
deyimini yanlis anlamissin,
banada tutmaz gibi geldi,

sana sunu soliyim bak kesin tutar demedi deme;

frozen yogurt

http://image.made-in-china.com/2f0j00SMLaTFKdrBqR/Tasty-Frozen-Yogurt-Powder-TK-.jpg

bu sekilde sunarsan, avm den hisse alirsin kisa zaman icinde.
Sosyal ağlarda paylaş

leblebi değil ayaküstü masaj yapan hatun koysan böyle baliden falan getircen 2-3 tane ucuza. 10 dksı 12 lira 2 lirasını masajcı kıza ver saatte 3 masaj yapsalar 30 lira 6 saat çalışsa 180 lira günde, ayda 5400 lira getirir 3 kız olsa ayda 16200 cebe. hadi 8000 lirasını hava kirası olarak ver avmye 8200 kaldı. kızların biri de 1000 küsür lira alacak ki çok daha ucuza çalıştırıyolar bu kızları otellerde felan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim insanımız sever leblebiyi... Ama standın ve satıcı "hatun"un çok albenisi olması şart.

Tutkudur leblebi. 500 defa boğulma atlatıp 501. kez leblebi tozu tüketen insanlarız :D

Toz olarak da satmayı unutma. Her türlü gideri var onun da. Hatta bardağın içine doldur tozu. Üstüne krem peynir koy bir tane. Onun da üzerine kürdana batırılmış turşu zeytin. Ver kaşığı yanına. 1 alan 1 daha alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

leblebiyi inovatif bir şekilde sunarsanız tutabilir bence

senelerdir vahşi bir şekilde sapından yediğimiz darıyı adamlar bardağa koydu çok da leziz oldu çok da güzel oldu

leblebiyi de senelerin fakir kuruyemişiyken birden zengin atıştırması yapabilmek kulağa fena gelmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben çok sevdim bu fikri

bardakta mısırleblebi'ye alternatif olarak bir de kahve bardağının altındaki orta boy tabağa gene aynı leblebilerden döşeyip oturacak insanlara öyle bir hizmet ayarlama olayı geldi aklıma şimdi. Hani kahveniz de iyi olsa.. yum yum çok süper olur la
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...