barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 fix çocuklar atlar zaten ona. balon malonda koysunlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dogrusunu soylemek gerekirse ben almam, cevremdeki kimse de almaz. yillardir elimize bedava kuponu gecmedikce o misirlardan almadik. buyuk para ziyanligi gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi leblebi gibi satmak deyimini yanlis anlamissin, banada tutmaz gibi geldi, sana sunu soliyim bak kesin tutar demedi deme; frozen yogurt http://image.made-in-china.com/2f0j00SMLaTFKdrBqR/Tasty-Frozen-Yogurt-Powder-TK-.jpg bu sekilde sunarsan, avm den hisse alirsin kisa zaman icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bakma sen bunlara tutar o iş. aç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 leblebi değil ayaküstü masaj yapan hatun koysan böyle baliden falan getircen 2-3 tane ucuza. 10 dksı 12 lira 2 lirasını masajcı kıza ver saatte 3 masaj yapsalar 30 lira 6 saat çalışsa 180 lira günde, ayda 5400 lira getirir 3 kız olsa ayda 16200 cebe. hadi 8000 lirasını hava kirası olarak ver avmye 8200 kaldı. kızların biri de 1000 küsür lira alacak ki çok daha ucuza çalıştırıyolar bu kızları otellerde felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 frozen yoğurt işini de araştırmıştım...bizim halka gitmez o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 her önünden geçişimde bi avuç baharatlı leblebi alırım ben şahsen. ama burda önemli konu avuç avuç alabilcez mi ? bardakla fln uğraşılmaz leblebi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 önemli olan avuçlamayı istiyor olman..bardak falan bunlar fani şeyler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 valla tutar abi ben alırım şahsen. mısırdan daha iyi gibi hatta. bu arada avuç avuç satma olayı ilginç olabilir hakikaten. el şeklinde eldivenimsi bir şey yaptırırsın uygun materyalden insanların çokta hoşuna gider. yani gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 EharD said: önemli olan avuçlamayı istiyor olman..bardak falan bunlar fani şeyler : )sadasfasd bak şimdi gözümde bi lebleci esnafı olarak canlandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bizim insanımız sever leblebiyi... Ama standın ve satıcı "hatun"un çok albenisi olması şart. Tutkudur leblebi. 500 defa boğulma atlatıp 501. kez leblebi tozu tüketen insanlarız :D Toz olarak da satmayı unutma. Her türlü gideri var onun da. Hatta bardağın içine doldur tozu. Üstüne krem peynir koy bir tane. Onun da üzerine kürdana batırılmış turşu zeytin. Ver kaşığı yanına. 1 alan 1 daha alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 küçükken leblebi tozu yemeyen liselidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bardakta mısır>>>leblebi şimdi tutmaz diyecem ama uzun zamandır leblebi tozu yemedim ne tutmaz ne de çok zengin eder diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 EharD said: frozen yoğurt işini de araştırmıştım...bizim halka gitmez o :) o gitmeseydi mcdonalds, burger da gitmez coca cola icilmezdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Vallahi mısır kadar abidik bi fiyatı olmazsa alınır yani. Severim ben leblebi gayet yiyerek dolaşmak da hoşuma gider. Ama fiyatı çok yüksek olursa almam, cimriyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 leblebiyi inovatif bir şekilde sunarsanız tutabilir bence senelerdir vahşi bir şekilde sapından yediğimiz darıyı adamlar bardağa koydu çok da leziz oldu çok da güzel oldu leblebiyi de senelerin fakir kuruyemişiyken birden zengin atıştırması yapabilmek kulağa fena gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Sunuş biçimi hakkaten çok önemli. Öyle mahalle leblebicisi gibi durmamak lazım, azcık cix olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dflksjfjshfskjfhsjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Almam diye tahmin ediyorum Böyle tip yerlerde aldığım tek şey şu çubukta patates olayı. http://images.gittigidiyor.com/2758/CUBUKTA-PATATES-STANDI-SET-HALINDE-SOK-FIYAT__27580526_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 AVM içerisinde stand çok şekil duruyo yalnız. bi de kavrulmuş leblebi kokusunu salcaksın ortalığa... BU tutarsa ikincisini açıcam zaten. Kazandırma formülü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 standın bi resmini koyda görelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 up yapamıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bence tutabilir. leblebi kavrulurken kokar bi de mis gibi. insanların alası gelir. o kuruyemişçilerdeki büyük metal alet de olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 soğuk havalarda da ne gider hee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 valla ben çok sevdim bu fikri bardakta mısırleblebi'ye alternatif olarak bir de kahve bardağının altındaki orta boy tabağa gene aynı leblebilerden döşeyip oturacak insanlara öyle bir hizmet ayarlama olayı geldi aklıma şimdi. Hani kahveniz de iyi olsa.. yum yum çok süper olur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar