Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Temizliği

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

ii güzelde sonra noldu o makasa? makas kırıldı fln demezsin umarım :D, yada elim bir kaza oldu fln :P kusra bakmayın dayanamıyorm cooook sıkıldım gecenin bi yarısı geyik yaptım biraz :)[signature][hline]Your Ad Here!

[Bu mesaj Aegean tarafından 15 Ağustos 2004 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun arkadaşlar.Çok yardımcı oldunuz gerçekten.
Şimdi 1 sorum daha var.Bu omuzlarda çıkan/çıkacak kıllara nasıl bir çözüm uygulamamız lazım?MEsesla bende böyle çıkacağını hissediyorum,fakat jilet falanda kullanmak istemiyorum çünkü daha gür ve sık olarak çıkartır onları.Gene ağdaya mı kalıyoruz bu durumda?YOksa debitak burda da devreye girer mi?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

omuz için kesinlikle veet..

aman jilet fln sokayım deme işin içine..(bkz: jerry seinfeld & cosmo kramer) ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay

[Bu mesaj Jhengie tarafından 15 Ağustos 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

agda sekerli oldugu icin killari besler ve yeniden cikartir.ayrica agda da sivilce riski vardir.

ancak sir cam sakizindan yapilan birseydir ve seker icermez. bu nedenle killari agda gibi beslemez, ayrica sivilce de yapmaz.

Birde agda her daim yapis yapisdir ama sicak sir surulurken akiskan ve yapiskandir ancak suruldukten kisa sure sonra sogur ve sertlesir, ayni zamanda yapiskanligida kalmaz sogudugu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

yine bir bilgilendirme yapayim birinci elden:
1) normal agda killari falan beslemez, kac saniye kaliyor ki derinin uzerinde? o sekilde bi besleme ozelligi olsa kozmetik kremler yerine agda surerdik degil mi?
2) sir agda daha yeni birsey, ayrica yapiskan degildir denmis, pekala da yapiskandir, ama normal agda kadar degil. ayrica fiyat olarak da epeyce daha pahali.
3) her cesit agda migros, gima vs gibi magazalarda satiliyor. eczaneden daha iyi bir alternatif, surum fazla oldugu icin taze urun alirsin.
4) agda tuyleri epey azaltiyor duzenli kullanimda, ama sakin ve de sakin agda yaptigin yere jilet falan vurma.
5) ise baslamadan once bu konuda annenden falan bilgi al, sonra duzgun yapamayip morartma ustunu basini.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece küçük bir canlandırma,

-Anne?
-Ne var oğlum?
-Ağda var mı evde bana nasıl kullanıldığını öğretir misin?
-Oğlum?.....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 14 Ağustos 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
şimdi bak
allah aşkına sen bu konuyu en yakın 1 bilemedin 2 arkadaşın dışında kimle konuşabiliosun ???
burası bir FORUM , hemde yüzlerce kullanıcıya açık olan bir forum .....
forum da forum kuralları geçerlidir ama aynı zamanda burada İNSANLAR dan hatta çoğunu tanımadığın İNSANLARDAN bahsettiğimize göre adab-ı muaşeret kurallarını da unutmamak gerekir ...
burası ne dingonun ahırı ne de en yakın arkadaşınla başbaşa oturduğun ve her konuda geyik yaptiğin alkol ortamı ...

sen genital bölgene ait bir sorunu gidip kadıköyde bir cafe de bağıra bağıra herkese duyuraraj anlatmamış biri isen , burada da aynını yapma ... sadece metinden oluşması bu FORUM'un insanlardan oluştuğu gerçeğini değiştirmiyor ....
*! bu gece kıllığı üzerindedir *
her ne kadar alan yetkilisine bile başlık we konu uygun görünse de ben bu msjı quote lamak istiyorum. böle bi konunun tartışılabiliceği başka forumlar wardır. foruma yeni gelen bi üye weya sadece okuyan bi adam "hahah neler tartışıyolar ya" demez mi?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

edi, 15 Ağustos 2004 17:33 tarihinde demiş, ben de altinda bold ile cevap veriyom.
yine bir bilgilendirme yapayim birinci elden:
1) normal agda killari falan beslemez, kac saniye kaliyor ki derinin uzerinde? o sekilde bi besleme ozelligi olsa kozmetik kremler yerine agda surerdik degil mi?
Normal sekerli agda kil koklerini besler ve killarin ayni sekilde cikmasini saglar.
Sir icinde seker barindirmadigi icin kil koklerini beslemez ve duzenli yapildigi taktirde bolgede killari azaltir.

2) sir agda daha yeni birsey, ayrica yapiskan degildir denmis, pekala da yapiskandir, ama normal agda kadar degil. ayrica fiyat olarak da epeyce daha pahali.
Agda her daim yapiskandir ancak sir sicakken yapiskan ve akicidir, sogudugunda yapiskan olmayan sert bir maddeye donusur. Zaten sirin kullanimi sicakken bolgeye surulur, cok az beklenir ve sir kurudugunda cart diye cekilerek killardan kurtulunur.

3) her cesit agda migros, gima vs gibi magazalarda satiliyor. eczaneden daha iyi bir alternatif, surum fazla oldugu icin taze urun alirsin.
Bu isi kisi kendi kendine yaparken zorlanabilirve uzun surer, profesyonel bir yere gidersen 5-10dakikani almaz ve acisi da bir o kadar az olur.

4) agda tuyleri epey azaltiyor duzenli kullanimda, ama sakin ve de sakin agda yaptigin yere jilet falan vurma.
agdanin killari azaltma orani cok cok cok azdir ancak sirin killari azaltma orani duzenli yapildiginda epek fazladir.

5) ise baslamadan once bu konuda annenden falan bilgi al, sonra duzgun yapamayip morartma ustunu basini.
dedigim gibi kendi kendine yapmak epey zor ve aci verici olabilir, ayni zamanda uzun da surer. ama illa ben kendi basima yapacam diyorsan (gerci kullanacagin maddenin uzerinde yaziyordur ama) killarin cikis yonunun tersine cekeceksin ve sert bir sekilde birdenbire hepsini cekeceksin, yokda edinin dedigi gibi morarma olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 15 Ağustos 2004 17:54 tarihinde demiş ki: hangi anne oglunun omzuna jilet vura vura gorile donmesini ister ki?

HAHASHUAHDUIFSDHFIASHLF
öldüm
bian kafamda canlandırdımda omzuma jilet vururken ahahahh[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 15 Ağustos 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
foruma yeni gelen bi üye weya sadece okuyan bi adam "hahah neler tartışıyolar ya" demez mi?

bunu diyen adamin zaten forumda yeri yoktur en basindan kaybetmistir buradaki uyelik hakkini

asil bunu gorup, vay be, duzeyli sekilde bu tur konulari bile tartisabiliyolar diyecek adam lazim bize

--

makas duz makas kullaniyorum, fazla kisaltmiyorum genital bolgeleri, cok detaya girmeye gerek yok bence zaten :)[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...