stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bir klasörden diğerine kopyala yapıstır yaparken değiştirilsinmi sorusuna evet dedim. eski haline nasıl getiririm. değiştirmemem gerekiyordu. Kurtarma şansımız varmı teşekkürler. Bir kaç dosya kurtarma programı denedim ancak onlar sadece silinen dosyaları gösteriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Cik. Bosuna ugrasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dosyanın değiştirilen hali, senin geri dönmek istediğin halinden daha küçükse, yani yapılan değiştirme dosyadan bişeyleri silmeyse, belki mümkün olabilir. tabi bunun mümkün olup olmaması dosya formatına falan da bağlı. mümkünse bile bunu bi yazılımın yapabileceğini düşünmüyorum, bu işten anlayan birinin manual bakması lazım, ki anlayan biri baksa bile kurtarma şansı çok düşük. di'nin dediğine geliyo yani kabaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar