Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 döndüm baktım baktım gördüm gördüm düşündüm düşüdüm üzüldüm üzüldüm özledim özledim hatırladım hatırladım sevdim sevdim sevindim sevindim coştum coştum duruldum duruldum ağladım ağladım yitirdim yitirdim buldum buldum sakladım sakladım unuttum unuttum yaşlandım yaşlandım yaşadım yaşadım öğrendim öğrendim bildim bildim umursamadım umursamadım yanıldım yanıldım tökezledim tökezledim düştüm düştüm incindim incindim öfkelendim öfkelendim kırdım kırdım ödedim ödedim aklandım aklandım kirlendim kirlendim utandım utandım sıkıldım sıkıldım aradım aradım beğendim beğendim benimsedim benimsedim yaptım yaptım bıraktım bıraktım dağıldım dağıldım dağıttım dağıttım topladım topladım saydım saydım otuzbeş[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sıkıldım dovdum dovdum rahatladm =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 özetlemek bu kadar basit olarak anlatılamazdır heralde Hayattaki hisleri özetlemişsin gerçi biraz sıkıyor ama güzel. Herşey var içinde en azından.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Öne çıkan mesajlar