Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 şu msn plusu kurdum ve acayip acayip şeyler yüklendi makineye hadi hepsini es geçiyorum. ancak öyle bişey varki tam şu başlat menüsünün üstünü 3 satır kalıyo ve hep üstte kalıyo üzerinde make money, investing,music,travel vs var birde search barı var mavi bişi böyle. sürekli üstte kaldıgı icin herbişeyimi aksatıyo ayrıca bi süre sonra hata verip ie explorer delirmeye başladıgı da oluyo :( yardım lütfen![signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 msn plus i kaldir bir ad searcher ile sistemini temizle tekrar plus kur fakat bu sefer kurarken sponsor programlar isteyp istemedigini sordugu yere dikkat et ve istemiyorum dersen o programlari yuklemez[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 şimdi hatırladım önce kur diyip ardından kurma diyip tekrar kurdum plusu ama sanırım biraz geç kalmışım. neyse deniyim sağol kobe.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar