ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 merhaba, Yeni bir kasa aldım. Kasada Fan kontrol özelliği var. Fakat çalışmıyor. Sebebi olarak da 3 pin Fan Power Connector'ı bağlamamam diye düşünüyorum. Anakart'ım p55A-UD3R, Power Supply ise High Power 650W. Anakartımda bu 3 pin Fan power Connector'ı nereye bağlayacağım? yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 fanları bagladıgın yere baglayacaksın sonra da fanı o connectorden ayrılan diger cıkısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi uzerinde yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi yazıyor. evet. Benim kafam çok farklı yerlere gitmiş. Fistan'a teşekkür ediyorum. Kasanın arkasındaki ve ön tarafındaki fanları. Sys_fan1, Sys_fan2 ye takmıştım. Oralardan söktüm. ön panelden gelen, 3 pin fan power connector'lere taktım. Şimdi o fanların hızlarıyla oynayabiliyorum. Problem çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar