ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yav said: ispatipapaz said: yav said: benim direkt böyle bir sözleşme muhattabı olup işini değiştiren birisinden duyduğuma göre genelde yalan oluyormuş bu tip sözleşmeler sıradan durumlarda. Mahkemeye taşınırsa "sözleşmeyi işe girmek için imzalamak zorundaydım, işe girmesem yaşayamazdım" ya da "zorla imzalattırdılar başka şansım yoktu" tarzı bir şey dediğin an o olay bitiyomuş. Hep çalışanları haklı çıkartıyorlarmış..... mış miş ama tabi Doğru olabilir ama kariyerini negatif yönde etkiler Niye ki? hani zaten daha iyi bir işe geçmek için ayrılır insan sözleşmeli işinden, bir başka anlamda kariyerinde basamak atlarken... sense kötü etkiler demiişsin anlamadım nedenini Yukarıda arkadaşlar bahsetmiş ztn bir önceki işinizden niye ayrıldınız gibi bir soruya vericeğin cevap ik menejerini yada sorumlu kişinin gözünde sandığından apayrı bir şekile bürünebilirsin( ne kadar davanda haklı olsanda )
akinci Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Sadece egitim masraflarini alsa anlarim da, bir de 5 aylik maasi istemesi abarti olmus. Sen niye kabul edip imzaladin ki böyle bir sözlesmeyi?
huun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yav said: hani zaten daha iyi bir işe geçmek için ayrılır insan sözleşmeli işinden, bir başka anlamda kariyerinde basamak atlarken... verdiğin sözlerin arkasında durmayarak nasıl kariyerinde basamak atlamayı düşünüyorsun?
Öne çıkan mesajlar