Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sözleşme ve işten ayrılmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav said:

ispatipapaz said:

yav said:

benim direkt böyle bir sözleşme muhattabı olup işini değiştiren birisinden duyduğuma göre genelde yalan oluyormuş bu tip sözleşmeler sıradan durumlarda. Mahkemeye taşınırsa "sözleşmeyi işe girmek için imzalamak zorundaydım, işe girmesem yaşayamazdım" ya da "zorla imzalattırdılar başka şansım yoktu" tarzı bir şey dediğin an o olay bitiyomuş. Hep çalışanları haklı çıkartıyorlarmış..... mış miş ama tabi

Doğru olabilir ama kariyerini negatif yönde etkiler

Niye ki?

hani zaten daha iyi bir işe geçmek için ayrılır insan sözleşmeli işinden, bir başka anlamda kariyerinde basamak atlarken... sense kötü etkiler demiişsin anlamadım nedenini

Yukarıda arkadaşlar bahsetmiş ztn bir önceki işinizden niye ayrıldınız gibi bir soruya vericeğin cevap ik menejerini yada sorumlu kişinin gözünde sandığından apayrı bir şekile bürünebilirsin( ne kadar davanda haklı olsanda )
Mesaj tarihi:
yav said:

hani zaten daha iyi bir işe geçmek için ayrılır insan sözleşmeli işinden, bir başka anlamda kariyerinde basamak atlarken...

verdiğin sözlerin arkasında durmayarak nasıl kariyerinde basamak atlamayı düşünüyorsun?
  • Yeni Oluştur...