Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü Exper Starcraft II Ladderı Açıldı! (PC,Dizüstü,İşlemci)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dark adlı arkadaş çelıncladı dün için. kabul ettim. sonra bloody çelıncladı. yalnışlıkla aynı saate onuda kabul ettim. sonra bloody maçını iptal ettim.

dark'a mail atmama rağmen charcode ile beraber adamdan hiçbirşey gelmedi bana geri oyundaydım bide o saatte. eklemedi de. şimdi ving maça gelmedi diye skor şeyapmış.

ittiririm ben böle işi. alla alla lan
Mesaj tarihi:
al şimdi aunriel maçı var dokuzda. nerden bulucam ben bu adamı?

edit: yazıyomuş lan.

hadi bu benim yetoluğumda dark maçına direk itiraz ediyorum ya. mail atıyorum charcode'u falan. eklemiyor etmiyor. sonra ving maça gelmedi
Mesaj tarihi:
parcali said:

cok ilginc bende listede yokum 3 sayfayada baktim
ExCo

daha dikkatli bakar mısın :) 20. sıradasın 952 puanla saat 20:46 itibariyle.

Tyrannus said:

abi baya baya yokum ya ahah.maç yaptım demin sonra kayboldum

esl nickini söyler misin?

tunca said:

yeni haritalarla ilgili düzenleme yapılacak mı?

1-2 hafta bekleyip sonradan mappoola edit gelicek oyuncular bi alışsın önce yeni map'e
Mesaj tarihi:
Maçlarımı attım 5 maçın 4 ünde yenildim napalım, platım gururluyum ):

http://www.sc2replayed.com/replays/88536-1v1-protoss-lost-temple,

http://www.sc2replayed.com/replays/88538-1v1-protoss-delta-quadrant

http://www.sc2replayed.com/replays/88539-1v1-terran-protoss-desert-oasis

http://www.sc2replayed.com/replays/88540-1v1-terran-protoss-lost-temple

http://www.sc2replayed.com/replays/88541-1v1-terran-protoss-blistering-sand

replayler sunlar, baal la olan oyunlarım öyle hoş olmasada Dark ile olan oyunlarım (desert oasis hariç) çok hoştular. Birde izleyip sunu sunu hatalı yapıyorsun vs derseniz çok sevinirim
Mesaj tarihi:
"derseniz çok sevinirim" vs "bakın lan amkler", arasındaki farkı görememekte hoşmuş.

Bi zahmet bakarsanız sevinecegim bir replay daha

http://www.sc2replayed.com/replays/88570-1v1-terran-protoss-jungle-basin
Mesaj tarihi:
Yarın dönüyorum. Biri detaylı olarak şu puan sistemini anlatabilirmi? Yani 1000lik adam 1000lik adamı yenince ne puan alır 1100ü yenince ne puan alır?
Mesaj tarihi:
hacı oyun loading ekranında, dio rakip favored even falan, ona gore puan verio
rakip favored se max puanı alıosun, kac puan aldın konusuna gelince, o senin puanına gore mesela 1600 adamlar 3 4 puan alıo even matchlerde die hatırlıorum kaybedince 8 falan gidio
Mesaj tarihi:
esl'de de aynı mantık
1000vs1000 => win 25 puan, lose 25 puan
1000vs1100 1000 puanlı yenerse +35 yenilirse -15
1100 puanlı yenerse +15 yenilirse -35 gibi
yani bi yerden sonra düşük puanlılarla oynamanın riski çok, getirisi az.
Mesaj tarihi:
şu konuya bi açıklık getireyim istedim, kimse kimsenin challenge'ını kabul etmek zorunda değil, ister eder, ister zamanının uygun oldugu bir zamana erteler. yok hiç istemezse kabul etmez -1 puan alır.
bu ne lan her challenge atanla maç oynama zorunlulugu varmış gibi "şu challenge'ı bi kabul etsen sana zahmet" ler, 950 puanla ya da hiç lig maçı yapmadan 1000 puanla gelip 1160 puanlı adama maç atıp kabul etmeyince "kekleri mi avylıyosun kabul etsene" ler. istedigimi ederim istedigimi etmem, "normal maç atalım istersen" diyorum onu da begenmiyorlar.
yeminle ESL maç harras'ı olacak diye oyuna girip pratik yapamıyorum artık ne zaman girsem 5 kişi atlıyor, herkese mi böyle oluyor onu bilemiyorum da beni çok gerdi yeterlan.
zaten günde 2 saat sc oynayabiliyorum ESL yüzünden o da boq olmasın lütfen.
Mesaj tarihi:
ayrıca sleeep'in bana söylediğini buraya da aktarayım official bir açıklama olmamakla beraber, kendinden 20 kişi aşağıya/yukarıya kadar maç kabul etmek zorunlu. onun dışı ve hiç maç yapmamış olanlar zorunlu değil.
a/y 20 kişiden birisi challenge attı hemen kabul etmek zorundasın diye bir şey de yok, kendine uygun olan 1 haftalık zaman dilimini seçersin, karşısı seçer,sen seçersin, uygun zaman bulunursa oynanır, bulunmazsa bulunana kadar challenge lar gider gelir.
cumartesi akşamına atılan challenge'ı yani çarşamba akşamından ben şahsen kabul edemiyorum, dışarı çıkacağım tutar yalan olurum diyerekten. o yüzden "bi kabul ediversen artık" diyen arkadaşı da buradan kınıyorum.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

ayrıca sleeep'in bana söylediğini buraya da aktarayım official bir açıklama olmamakla beraber, kendinden 20 kişi aşağıya/yukarıya kadar maç kabul etmek zorunlu. onun dışı ve hiç maç yapmamış olanlar zorunlu değil.
a/y 20 kişiden birisi challenge attı hemen kabul etmek zorundasın diye bir şey de yok, kendine uygun olan 1 haftalık zaman dilimini seçersin, karşısı seçer,sen seçersin, uygun zaman bulunursa oynanır, bulunmazsa bulunana kadar challenge lar gider gelir.

official kabul edilebilir gayet güzel açıklamışsın

BaaL said:

şu konuya bi açıklık getireyim istedim, kimse kimsenin challenge'ını kabul etmek zorunda değil, ister eder, ister zamanının uygun oldugu bir zamana erteler. yok hiç istemezse kabul etmez -1 puan alır.

-1 puan demiyelimde , 1 ceza puanı alır , iki oyuncu da eğer ilk 10 içindeyse ceza 2 puana çıkar çünkü ödüle en yakın olan oyunculardır birbirlerine attıkları challangetan kaçma lüksleri yoktur

4 ceza puanı = 1 hafta maç atamama
7 ceza puanı = 2 hafta maç atamama
10 ceza puanı = 1 ay maç atamama
12 ceza puanı = ligden ihraç edilme
Mesaj tarihi:
(tu)

zaten %50 şans olan bir durum yener/yenilirsin ama kısacası "hemen gelsin puanlarımı alayım" mantıgıyla yaklaşırken karşınındakinin de müsait olup olmadıgını göz önünde bulunduralım lütfen.
kardeşlik kazansın
Mesaj tarihi:
Memphis said:

lig macı yapmak isteyenler bana ulasabilirler, istedikleri zaman istedikleri yerde, istedikleri race, istedikleri color secebilirler serbest

en iyileri senmisin koc sole bakalım.
Mesaj tarihi:
haci bu esl de benim hesap dondurulmus . 6 ceza puanim war 2 tanesi rep yuzundenmis ben butun oyunlarin replerini attim.

bide sacma salak meydan okumalardan ceza yiyorum. her saniye bakamioruz ak. insan olun az bi meydan okumadan kanalda gelin sorun atalimmi oyun diye. nedir bu hırs ya.
Mesaj tarihi:
SnailBey said:

bide sacma salak meydan okumalardan ceza yiyorum. her saniye bakamioruz ak. insan olun az bi meydan okumadan kanalda gelin sorun atalimmi oyun diye. nedir bu hırs ya.
Benim challenge'ıma cevap vermediğin için sanırım ceza puanı yemişsin. Bir hafta önce atmıştım challange'ı, sanırım bir haftada cevap verilmesi gerekiyor. Senin mailine bakmayıp da kanala girdiğini bilemem takdir edersin ki.
Mesaj tarihi:
ESL sisteminin tek kötü yanı bu.Makine gibi işler.Ne size bir telafi hakkı verir nede affeder.Direk makine gibi işler.Süresi dolunca çatır çutur ceza puanlarını kitliyor.Adminlerin yada bir başkasının müdahale durumuda olmuyor.Hani bakınca vicdanen Snailin durumu haberi bile olmadığı maçların ceza puanı nı yiyor.Ama işte kuralı da böyle.' Takip ediceksin' şartı ile lig devam ettiriliyor.

(Lig admini oldugum halde ben bile ceza puanı yedimdi)

Daha süre var.Snail hızlı şekilde bu durumu toparlar yukardaki yerini alır.
  • Yeni Oluştur...