Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü Exper Starcraft II Ladderı Açıldı! (PC,Dizüstü,İşlemci)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler bakın ufaktan açıklayım abuse edilemiyor ... ilk 10dan birbirine atılan meydan okumalar ZORUNLU KABUL edilmeli , edilmezse cezası 2 puan.

Bunun dışında arada 20 oyuncu fark yokken (25. vs 14.) birbirine atılan challangelar yine ZORUNLU KABUL edilmeli edilmezse cezası 1 puan ... 4puan 1 hafta ban , tekrarı 2 hafta ban , sora 1 ay 3 ay gibi devam eden banlar var...

Bunlar olurken 5 maç open ise , başka challange alamazsınız yani size 20 kişi challange atınca da hepsile baş etmenize gerek yok :)

bkz w3 ladder : http://www.esl.eu/tr/wc3/1on1/ladder/

çok maç atan ipini koparıp gidemiyor ilk 2 oyuncunun aldıkları verdikleri puana bakın , mesela oyman 1. ben 5.yim arada 250 puan fark var... 2-0 oyman wins = +10 puan / 2-1 oyman wins = -1 puan / 2-1 sleeep wins = +20 puan / 2-0 sleep wins = +40 puan gibi ... yani ladderdaki slightly favored , favored gibi olaylar çok puan farkıyla sizden düşük olan adamı 2-1 yendiginizde bile puan kaybedebiliyorsunuz bi yerden sonra... yani 1. olmak için ufak puanlı adamları kovalayıp mass maç abuselamak yerine , size yakın puanlı insanlarla dengeli oynamalısınız 2win/1 lose gibi
Mesaj tarihi:
DoruK said:

ee ben diyelim 10 tane arkadaşımın hesabını falan kullanarak kendime hülle yoluyla puan kazandırıp durdum bunun nasıl önüne geçilecek?

bunun için sana 11 tane orj sc2 lazım (replayleri yayınlıcan çünkü) bunu yaparken de tabi diğer arklarının oynamadığını düşünüyoruz amaç seni feedlemek ...1-2 hafta sonra senin puanın uçucak ve artık bu feederlardan sana +1 +2 gelicek ... bu arada sana gelen farklı challangelarda olucak mesela sugosu/fevax/blood mecburi oynıcan ve bi loseda -40 puanın gidicek hop sana gelen feedler bi nevi diğer oyunculara geçicek... ayrıca ligde 3 tane hakem var kontrollerde yapılacak feeder acclere karşı ... yakalanıldığındaysa topluca lig kick,esl acc delete gelicek... esl acc delete gelirse o acc bir daha açılamaz ve içine kaydettirdiniz sc2 acci başka esl accine aktarılamaz bölece 1 orj oyununuz ömür boyu eslden ban yicek avrupa ligleri dahil...ufaktan hileli puan her türlü her yerde kazanılır bugün futbol Türkiye'de maç satma oluyorsa eslde de olabilir ama karşılığında uygulanacak cezalar gayet caydırıcı diye düşünüyorum ...
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

DoruK said:

ee ben diyelim 10 tane arkadaşımın hesabını falan kullanarak kendime hülle yoluyla puan kazandırıp durdum bunun nasıl önüne geçilecek?

bunun için sana 11 tane orj sc2 lazım (replayleri yayınlıcan çünkü) bunu yaparken de tabi diğer arklarının oynamadığını düşünüyoruz amaç seni feedlemek ...1-2 hafta sonra senin puanın uçucak ve artık bu feederlardan sana +1 +2 gelicek ... bu arada sana gelen farklı challangelarda olucak mesela sugosu/fevax/blood mecburi oynıcan ve bi loseda -40 puanın gidicek hop sana gelen feedler bi nevi diğer oyunculara geçicek... ayrıca ligde 3 tane hakem var kontrollerde yapılacak feeder acclere karşı ... yakalanıldığındaysa topluca lig kick,esl acc delete gelicek... esl acc delete gelirse o acc bir daha açılamaz ve içine kaydettirdiniz sc2 acci başka esl accine aktarılamaz bölece 1 orj oyununuz ömür boyu eslden ban yicek avrupa ligleri dahil...ufaktan hileli puan her türlü her yerde kazanılır bugün futbol Türkiye'de maç satma oluyorsa eslde de olabilir ama karşılığında uygulanacak cezalar gayet caydırıcı diye düşünüyorum ...

Sen ne kadar açıklasanda tüm iyi oyuncular fare peşinde. Hemen doldurmuşlar bana teklifleri ^^ gidin kendi cüssenizle kapışın.
Mesaj tarihi:
evet abiler, %100 güvenli diye bir sistem zaten yok. sleeep'in anlattığı kadarıyla yeteri kadar güvenilir bir sistem. "nereden açık bulayım" diye kafa yormayın, oyun oynayın :P
Mesaj tarihi:
huun said:

evet abiler, %100 güvenli diye bir sistem zaten yok. sleeep'in anlattığı kadarıyla yeteri kadar güvenilir bir sistem. "nereden açık bulayım" diye kafa yormayın, oyun oynayın :P

dreamhack dünyanın en büyük lan turnuvalarından biridir ve diğer turnuvaların aksine buraya BİNLERCE oyuncu kendi bilgisayarıyla katılır. 1-2 sene önce cs maçlarından biri 2 yabancı takım maç yapıyor. Kameralar bi oyuncuya odaklanmış adam maç ortası kafayı kaldırıyor biyere bakıyor her round , kamera bir dönüyor bu hacı nereye bakıyor diye ? ÇATTT DEV EKRAN :D adam kendi maçının canlı yayınını izliyor şansa kendi maçını veren dev ekrana bi aradan görüş açısı yakalamış xD maçtan sonra oyuncula röportaj ,adam yapmadım etmedim diyor... o değilde adam gurbetçi TÜRK çıkıyor xD

BaaL said:

türk insanı ne olacaktı başka :d
%70 açık arama
%30 oyun oynama
Mesaj tarihi:
bir de bir haftada kaç maç atma zorunlulugu var ?
haftaya sınavlar var mesela ben 5-6 oyun atıp bırakmak istesem, gelen challengelar ne olacak.
ek olarak 22:00 da open maçım var mesela , aynı gün 22:00 a tekrar challenge gönderebilmişler.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

herkesi maçlar bittikten sonra skor confirm'e davet ediyorum.

rakibin confirm yapmadan gitse bile maç saatinden belli bi süre sora oto confirm olacaktır

BaaL said:

bir de bir haftada kaç maç atma zorunlulugu var ?
haftaya sınavlar var mesela ben 5-6 oyun atıp bırakmak istesem, gelen challengelar ne olacak.
ek olarak 22:00 da open maçım var mesela , aynı gün 22:00 a tekrar challenge gönderebilmişler.

sana kalmış maç sayısı zorunluluk yok , sınav haftası sana gelen challangeların tarihini bir sonraki haftaya ertelersin... 22:00de gelen diğer challangeı başka bi gün saate yollarsın
Mesaj tarihi:
BaaL said:

bu arada sleep ne kadar çok id girmeden kayıt olmuş insan var ya. çoğunun oyun hesapları falan eksik id yok lige girebilmişler ama.

hiç sorma o gözümüzden kaçmış , w3 liginde lige kayıt olurken id girmedisen engelliodu girmeni önce id gir falan diyordu buna eklememişiz onu direk kaydolmuş millet :/ şu an id sizlerin guestbooka id girin şöle girilir falan diye yazdık hepsinin bakalım dönüşleri yapcaklar mı

Mithgor said:

id'yi nereye gireceğimi bulamadım açık söyliym :S

http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/ladder/add_gameaccount linkinde

Tip veya Type : StarCraft II Nick#Character Code (Battle.net EU) seçip
Değer veya Value için : Nick#ID örnek Sleeep#525 olarak en kısa zamanda SC2 ladder'ı için bilgilerinizi girin.

Reason kısmını boş bırakın.

herkesin guestbooka yazdık şu üst bilgileri ;)
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abi fiksür falan yok mu ya. maçlarım bi iptal oluyo bi yeri değişiyo karıştı herşey nolcak şimdi anlamadım

olay ligden çok ladder , genelde bnette ekleyip milleti maç sorarak müsaitse o an meydan okuyup yapabilirsin veya 3-5 kişiye yollarsın meydan okuma rakiplerin kendine uygun gün saate çeker ortak gün saat belirlenince de o gün oynayabilirsin... ladder sistemi olduğu için belirli bir fikstür yok

Tyrannus said:

gizemli bir şekilde kayboldum listeden?

katılımcı sayısı 100+ oldu , sıralamaları açınca 50 50 gösteriyor next page yapmayı dene arkadaki sayfalara geçmiş olabilirsin :)
Mesaj tarihi:
Mesela sleeep bana rakibi gelmeyince öyle yaptı, /w atmış atalımmı bu akşam diye, bende tam alt-tabdan dönüp olur dedim rakibi geldi :)

Yani ille siyedeki challengelarla ugrasmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

Vingthor said:

abi fiksür falan yok mu ya. maçlarım bi iptal oluyo bi yeri değişiyo karıştı herşey nolcak şimdi anlamadım

olay ligden çok ladder , genelde bnette ekleyip milleti maç sorarak müsaitse o an meydan okuyup yapabilirsin veya 3-5 kişiye yollarsın meydan okuma rakiplerin kendine uygun gün saate çeker ortak gün saat belirlenince de o gün oynayabilirsin... ladder sistemi olduğu için belirli bir fikstür yok

Tyrannus said:

gizemli bir şekilde kayboldum listeden?

katılımcı sayısı 100+ oldu , sıralamaları açınca 50 50 gösteriyor next page yapmayı dene arkadaki sayfalara geçmiş olabilirsin :)

abi baya baya yokum ya ahah.maç yaptım demin sonra kayboldum
  • Yeni Oluştur...