Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 TR SC2 camiasının en büyük organizasyonu Exper sponsorluğunda ESL tarafından başlamış bulunmaktadır. Birinci Oyuncu: Exper Action Desktop Bilgisayar İkinci Oyuncu: Exper Karizma Notebook Üçüncü Oyuncu: Intel Core i7 İşlemci 860 Dördüncü Oyuncu: Intel Core i5 İşlemci 750 Beşinci Oyuncu: Intel Core i3 İşlemci 540 Kayıt Linki : http://www.esl.eu/tr#/tr/news/136450/B-y-k-d-ll-Exper-Starcraft-II-Ligi-A-ld-/
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 şahsi kanaatimce laptop > masaüstü hem fiyat, hem performans, hem 2. el, hem kıymet bakımından :) 1. lik ödülündeki sistem'in de ekran kartı niye öyle kötü ötesi seçilmiş ilginç. eheh şimdi baktım da exper'in sitesinden gerçekten 2. lik ödülü 120$ daha pahalı. 2. olayım bari ben.
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mum_Chamber said: evet acildi diğer mesajı mümkünse silersen sevinirim çünkü diğer mesaj atıldığında configlerde hatalaar tespit edip bugüne erteledik açılışı teşekkürler.
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ne zaman maçlara start verilcek sleep tarih belli mi esl sayfasında göremedim.
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 BaaL said: ne zaman maçlara start verilcek sleep tarih belli mi esl sayfasında göremedim. Bugün tanıtımları yapılacak yarınsa büyük ihtimalle başlangıcı vericez rehberi okumayı ihmal etmeyin http://www.esl.eu/tr/sc2/news/134870/
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Birde Aequitas sayfasında yükleme yapamıyorum (kabul et diyorum aynı sayfayı refreshleyip duruyor, safariden mi acaba), birde programı yükleme sayfasında desteklenen oyunlar sırasında sc2 yok ama rehberde Aequitas dosyası olmalıdır falan diyor o kısmı çözemedim.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Sleeep said: BaaL said: ne zaman maçlara start verilcek sleep tarih belli mi esl sayfasında göremedim. Bugün tanıtımları yapılacak yarınsa büyük ihtimalle başlangıcı vericez rehberi okumayı ihmal etmeyin http://www.esl.eu/tr/sc2/news/134870/ id giriyoruz invalid id diyor
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bende de aynısını yapıyor kayıt olamıyorum
Sage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 BaaL said: şahsi kanaatimce laptop > masaüstü hem fiyat, hem performans, hem 2. el, hem kıymet bakımından :) 1. lik ödülündeki sistem'in de ekran kartı niye öyle kötü ötesi seçilmiş ilginç. eheh şimdi baktım da exper'in sitesinden gerçekten 2. lik ödülü 120$ daha pahalı. 2. olayım bari ben. Ben de laptopu tercih ederdim ya bence 1.ye ödül seçme hakkı tanınsın :)
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 var zaten seçme hakkı, yeniliverir son maç ahaha.
Sage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Hem birinci gözüküp hem de laptopu alabilmeli :).
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Vingthor said: bende de aynısını yapıyor kayıt olamıyorum nick#kod seklinde girmeniz lazım
methodrone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 nasıl olduysa bi şekilde lig sıralamasında adımı gördüm kod falan girmeden sanırım... ps: fistan özel msglarını silsene msg atamıom ben kerem :)
parcali Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ne zaman başlıyor. Kayıt yaptıktan sonra matchmaking'e baktınız mı. sanki maç yapılabilir gibi. esl matchmaking tecrubesi olan varsa anlatabilir mi.
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 örnek nick girişi : Sleeep#525 maçlar salı günü itibariyle start aldı. aequitas gerek yok , replaye gerek var. http://www.esl.eu/tr#/tr/sc2/news/134870/Exper-StarCraft-2-Lig-Rehberi/ rehbere göz atabilirsiniz gerekli hatırlatmalar. herkese bol şans beyler ;)
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 auto challenge ayarlama'ya tıklayınca Error no_team_permission diyor
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 BaaL said: auto challenge ayarlama'ya tıklayınca Error no_team_permission diyor sorun düzeltilmiştir rehberdeki linkten yapabilirsiniz auto challange http://www.esl.eu/tr/sc2/set_autochallenger
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu sistem biraz acayip olmuş sanki. challende gelince kabul etmek gibi bi zorunluluk yok sanırım ? o zaman haftada 10-15 weakling ile maç yapıp onları yenerek zorlanacak maçları skipleyerek giden olursa GG mi olacak nedir tam olarak ?
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ek olarak 70 80 kişi var ligde. fikstür'e göre tüm maçlarını oynayabilecek biri her hafta 70 kişiyle maç (140-210 oyun) yapacak zamanı bulması imkansızken. ladder'da bile 1000maçı olan adam var şuan. onlar daha çok oynayınca daha çok mu avantaj elde edicek?
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 challange sistemi abuselanmaya çok müsaitmiş sahiden eğer doğru anladıysam.ama doğru anlamadım bence sadf
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 istese her hafta herkesle bir kere oynayabiliyor şimdi biri öyle değil mi?
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aynen bu arada auto challenge dan rakip atamıştı bana 10:00 a rakibim de yok ortada hakem de yok ? napılcak
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 baalda hemen bana meydan okumuş ha zayıf gördü paticik cupta tabi :D
Öne çıkan mesajlar