Shair Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bende girerim: Shair.349 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yer kaldıysa bende varım real id [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ben gelemiyorum bu arada, haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 huun un gelememesi epic fail. zaten noobdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shair Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 saat kacta basliycak bu arada?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 beni eklediniz mi bilmiyom da ben de hasta baygin yatcam ok gg gl hf kib aoe muck cya wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Beyler turnuvaya katılmak isteyenler 21.10'a kadar online olsun ve beni ekleyip özel mesaj atsınlar. fevzi [attatta] sobee [cooocococoom] tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 o kadar lag var ki klavyeyi yedim sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 eat your keyboard, shit victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 eat your keyboard shit 'sdjofıjhjüğte' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Cuce Baaluo Playandroit Seele Biber Sleeep Clausewitz Arcane (bendeniz); Katıldığı turnuva Arcane vs Biber final maçı ile 2-1 benim galibiyetimle sonlanmıştır. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Son maçın replaylerini koyuyorum. Replay alan arkadaşlar thread'e ekleyebilirler. http://hotfile.com/dl/74809074/c15edbd/LombaK_Cup_4_Final.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 saol knight. eglenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
methodrone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 tebrikler tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 evet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 G1 Arcane(p) vs Biber(z) zerge karşı kapıyı kapatmamak büyük hata. lings+blings gg. G2 Arcane(p) vs Biber(p) Biber ekonomik olarak önde midgame de ama colosuslara karşı ne yapacağını bilemiyor. Arcane'in halusinasyon mikrosuda izlenmeye değer. G3 Arcane(p) vs Biber(t) Biber bio army gidiyor, drop denemesi başarısız olunca map control Arcane'in eline geçiyor.Ve Colossuslar oyunu bitiriyor. Arcane'e tebrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 biber random mı?respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
methodrone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kararsızlık beni öldürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar