Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Arkadaşlar oyunu 1600 x 1200 gibi yüksek bir çözünürlükte oynayan var mı aranızda? bu çözünürlükte oynandığında haritanın görünen kısmında bir büyüme oluyor mu? yani daha fazla alanı tek ekranda görebilme imkanı oluyor mu? benim notebook olduğu için widescreen kullanıyorum. genişlik olarak diğer ekranlardan daha fazla alan gördüğümü biliyorum ama, yükseklik konusunda birşey söyleyemeyeceğim. az önce bir monitor takarak denedim. 1024 x 768 ile 1280 x 1024 arasında bir çözünürlük farkı sezemedim. yani unitlerin daha küçük görünmesi vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bu konu daha önce konuşulmuştu. Küçük ama önemsiz bir fark oluyordu galiba. Not: Aramaya inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 doubtful said: Bu konu daha önce konuşulmuştu. Küçük ama önemsiz bir fark oluyordu galiba. Not: Aramaya inan. aramayı denedik. Herhangi bir sonuç bulunamadı. arama servisi forumun taşınması sırasında verimli kullanılamayacak denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 http://www.gamespot.com/features/6251839/index.html cozunurluk degil, aspect ratio onemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Hmm doğru, çözünürlükle ilgili değildi o mesele. widescreen ile 4:3 ekranlar hakkındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 demek şu an max alanı görüyormuşum zaten. tşk link için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
methodrone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 valla ben öle oynuyom normal geldi diğer çözünürlüklere nazaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar