Asgard Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 beyler bu kargoların acele yollama gibi bi işlevi varmı ptt nin aps si gibi.Özellikle aras kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ptt'nin alo 169 vardı sanıyorum, aynı il sınırları içerisinde aynı gün içerisinde teslim yapabiliyolardı. kargoların var mıdır bi bilgim yok, mng'nin falan vardır varsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sabah erken saatte gidersen eğer ertesi gün ulaşır ama öğlenden sonra gidersen yüksek ihtimal 2 gün sonra. ptt den bahsediyorum bence diğerleri içinde geçerlidir bu dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Yok, kargolar genelde akşam 7-8 e kadar alım yapıyor ve ertesi gün teslim ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Geçen gün Yurtiçi ile VIP olarak bilgisayar yolladım. İstanbul - Bodrum. Sabah 10'dan önce istemişlerdi, öyle verdim. Sonra dediler ki yarın ulaşacak bu. "Normal kargo versem ne zaman ulaşacak?" dedim, "Yarın." dedi herif. Sonuçta kargo ertesi gün 18:00 gibi gitti yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tüm kargoların aynı gün içersinde yada yarım günde teslim hizmeti var. hepsinin sitesinde yazıyo ayrıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 aras kargo kadar rezil bi kargo görmedim.... bakkal hasan amcaya versen daha garantili ulaşacağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 benim işim ptt kargoya düşmüştü ne zaman gider dediğimde "sabah erken gelseydiniz, yarın sabah orada olurdu. ama bu gün akşam çıkacağı için yola 2 gün sonra orada olur" gibi bir şey söylemişti o yüzden söyledim ben yukarda yazdığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 en güzeli otobüse vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 otobüse vermek güzel evet ama işin gücün yoksa gidip alabileceksen otogardan. kargoda direk eve teslim. otobüste dediğin gibi daha kısa sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mr_Hand said: Geçen gün Yurtiçi ile VIP olarak bilgisayar yolladım. İstanbul - Bodrum. Sabah 10'dan önce istemişlerdi, öyle verdim. Sonra dediler ki yarın ulaşacak bu. "Normal kargo versem ne zaman ulaşacak?" dedim, "Yarın." dedi herif. Sonuçta kargo ertesi gün 18:00 gibi gitti yerine. verdigin ekstra parayi aldin mi peki merak ettim. bende hizli gonderi ve teslim konusunda son zamanlarda mng den memnunum, en epik teslimatini da gecen hafta yapti, 10 saatte gaziantep den ankaraya tepsi baklava getirdiler gozlerim yasardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar