ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 fax geldiğinde internetim gidiyo kısa bir süre nedenini araştırmadım belki biliyorsunuzdur. ayrıyetten bi cihaz, kablo vs. birşey mi takmam lazım ekstradan. gitmesin internetim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Splitter kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 telefon hattındaki adsl için yaptıgın paralelde problem olabilir. telefon gelince ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hiç birşey hatta bu yazıyı yazarken, şu anda telefonla konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sanırım bende de oluyordu aynısı. fax da sonuçta bir nevi frekans sokuyor araya. splitter o frekansı ayıramıyor olabilir. sonra internet faksını keşfettim, artık mutluyum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ua önemli birşeye bakarken internette pat diye bi anda fax geliyor kalıyorum sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar