FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Simdi download ediyorum 4cd Sharereactorde varmi bilmem ben newsgrouplardan indiriyorum[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 15 inde çıkmayacakmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 *!kablosu olmadığından üzülür*böhüüüüüüüüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 4 tane cd yi mi dl ediosun yani sen su anda o zmn 2gb bisi dl ediosun guzel bi soru daha soram sen pskopat mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 2.8gb.. 130kb/s ile download ediyorum 8 saatte biter[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 linki lutfen yazarmısın. forumda ilanı yasaksa lütfen özel mesajla gönderirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ya hocam sabahtan beri sıra bekliyorum queue deyim nası 130 lasın?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 130kb/s turkiyede kabloyla imkansiz ya baska bi connection yada turkiyede degil arkadas..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 türkiyede olmadığını hatırlıyorum fixxxerın.. biz de isterik ama o bağlantıdan.. üwee! isterim işte![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 patlama da sonra :) bence patlicak..[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ufff yarın cd leri çıkmış oolurmu ikisinin de acaba? (vice city ve etm) yok yok sanmıyorum[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 oyunun kendisi 15inde cikacak..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bana da patlar gibi geldi.. ama belli olmaz gene.. 15i muhtemelen bütün gidecee ülkelere ulaşma tarihidir.. raflara ulaşma tarihi yani.. ama patlayabilir tabi.. patlamassa da yorumları alırız yakın zamanda[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bizim kopyacılar internetten indirip cdye çekiyo. o yüzden çabucak bulabiliriz raflarda oyunu.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Yurt Disinda yasiyorum[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 2 günde çekebilirim veya gidip beşiktaşa alabilirim bugün kapalı gerçi ama yok yok sb iyidir =).[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Fixxer hangi nres groupdan indiriyorsun?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 http://www.newzbin.com/browse/cat/p/games/ burda var[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 CD cilerde çıktı korsan olarak Vice City de çıktı... Dün gittim beşiktaşa Sinanpaşa pasajında var...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar