Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 buraya uyarmı bilmem ama yazim dedim.. hayatımda ilk defa yaptım daha evvel hep arkaya binmiştim...bu alet nası güzel bişiydir ya!700cc olana bindim rüzgara karşı giderken kol kası yaptım aleti tutmak için bide1200lükleri fln varmış... denemeye yatkın olanlar varsa bir tavsie tam gaz giderken gazı bian bırakıp tam sağa-sola çevirin aynen gaza devam(eğer dengeniz iise süper oluoyki bu oturarak imkansız ayakta durup dönücein tarafın tersine yatman gerekio)öle güzel uçuosunki ben şahsen havada giderken hala kahkaha atıodum:) .. bunu biraz daha yavaş yaparsanızda 180 dönüp suyun içine doğru girio alet eh buda düşmeyenler için daha zevkli oluo.. nese paylaşim dedim:)[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Gökhan Özen gibi olmayında =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 nolduki ona?!? salak mirkelam'ın aletin üstüne düşüp kaburgasınımı ne bi yerini kırdıını duydum ama nası becermiş anlamadım..[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Vodan, 06 Ağustos 2004 18:31 tarihinde demiş ki: Gökhan Özen gibi olmayında =) sırf reklam için kayboldu denizde ya reklam için[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben daha bınmedım ve surmedım ama kesınlıkle bu deneyımede bakıcam kesınlıkle surcem bıde nıe bışı tutamıosunuz gokhan ozene gelınce ya o çok salak yada milleti çok salak zannediyo[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 4-5 kere bindim ben süper zevklidir ilk bindigimde hatta annem gelmişti orta 3 demidim neydim artık atladım bastım gaza açıga cıktım basladım haraketlere gazlıyorum kırıp sağ sol gaz fln biton haraket yaptım sonr indim adam aneme bumu ilk binişi diye soruyordu ehe süper zevklidi ama kollar kasılmıştı ve işin kötüsü haraket yaparken adam gibi oturmadıgım için dizimin iç taraflarını jet ski nin gövdeye sürekli vurmam neticesinde baya bi çürümüştü birkere acık denize cıktım baya akıntı vardı dalga fln gittim gittim sonra lan simdi benzii fln biterse patlarsın kim bilir nerye sürükler diye gaza gleip köklemiştim gazı sahile dogru :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: DynamicK, 09 Ağustos 2004 01:20 tarihinde demiş ki: 4-5 kere bindim ben süper zevklidir ilk bindigimde hatta annem gelmişti orta 3 demidim neydim artık atladım bastım gaza açıga cıktım basladım haraketlere gazlıyorum kırıp sağ sol gaz fln biton haraket yaptım sonr indim adam aneme bumu ilk binişi diye soruyordu ehe süper zevklidi ama kollar kasılmıştı ve işin kötüsü haraket yaparken adam gibi oturmadıgım için dizimin iç taraflarını jet ski nin gövdeye sürekli vurmam neticesinde baya bi çürümüştü birkere acık denize cıktım baya akıntı vardı dalga fln gittim gittim sonra lan simdi benzii fln biterse patlarsın kim bilir nerye sürükler diye gaza gleip köklemiştim gazı sahile dogru :) ziyaaa ziyaaaaaa =)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 başkasının skisine binemem ben[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 lol bath :) ehe gidiyodum ilerde bi adacık var en bas alette süper hızlı gidiyo son gaz dedim gidip dönerim oraya 10 dk da git git baktım bitmiyo yol açıklara gelmişim hay dedim aynen geri köklüyom ehe süper zevklidi hem sahile yaklasınca biton haraket yapmak bi yana acık denizde benzinsiz kalırsam bittim diye düşünmek feci galeyana getirdidi :) bi ara almayı düşündümde 10 milyar mı neydi fiyatları adamlarda 10 dk ya 50 milyon alıyolar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Gökhan Özen'in günahını almışız :P[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Evet, güney dalgalı oluyor biraz. Mayonun astarı kıçımı kesmişti bir kere jet skiye binerken. Nasıl acıtıyor bilseniz.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni.
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 jet skiye binip kol kası yaptıysan jet skiye bağlı ringoya binersen arnold sch... gibi olursun valla(: euheuhe öle bi hata yaptım ve inemedim ringodan çünkü bikini falan kalmadı ve can yeleğini de çıkaramadım zaten (: ama çok eğlenceliydi tavsiye ederim tabi dalgıç kıyafetleriyle(:
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 eh alacaklar tabi o kadar para çünkü alet bayya içio yakıtı.. ringoda ne kası ya delimisin!onda düşmek zevkli olan zaten!ayrıca istediin kadar tutun kas kendini(ki ben denedim kollarım çiziklerle dolu..)adam isterse düşüosun hiçbi şansında yok..ben arkın 1.5-2 metre havaya uçup dier arkın üzerine düştüünü bilirim!(gerçi adama çok gaz verdik deli gibi gidiorz altındaki 9.9lukmu gazlasana fln adamın gözü döndü ağlicakrık...)[signature][hline]
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 devrilmesi zevkli baya:) bak hatta mayonun yırtılmasından veya k.çının suyla olan o sert temasından kurtulmak istiosan dışa doğru otur havada git birazz hem kollar daha fazla zorlanıo(kas yapmak isteyenlere)hemde uçusuşun daha entersan şekillerde ve daha yukarı doğru oluo biz hep birbirimizin üstüne düştük pek keyifli oldu!:) o uçtu dediim arkadaşım havada saltoyu tamamlaymayı arkın üzerine düştüü için:)[signature][hline]
sbora Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 2 sene önce bodrumda uzun süre kawasaki nin 1200lük jet skisini kullanmıştım. Su kayağı falan çekebiliyodu sapık bişeydi baya. Bunu devirmişler marinada benzin alırken geçen sen tekrar kullandım, ama jet skinin ahı gitmiş vahı kalmış eski uzayan hali yok hiç... Devirmemek lazım bu aletleri[signature][hline]Snowboy
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 evet biz orda görevlilerle muhabbet ederken 2salak devirdi aletin2silindir su aldı sora naaptılar bilmiorum ama alet bayaa yavaşlamıştı...[signature][hline]
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Nası su alır ya ben ada da bi adam gördüm dalgaların içine giriyodu suya girip çıkıyodu jet ski ile nası neresi su alcak[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 jet-ski normalde tabiiki su almaz(zaten ayakta kullanılanla dalganın diil suyun içine bile girebiliosun)!devrildiinde alırki bazen motorun kapağı açılıo ozaman almaması gibi bi şansı yok! ha bu arada söledimmi bilmiorm ama aletin üzerindeki uyarıda dalgalara doğru sürmeyin yazıodu![signature][hline] [Bu mesaj Tyrael tarafından 11 Ağustos 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 13 yaşımdan beri biniyorum jetskiye. hastasıyım. çok çılgınca kullanmazsan tehlikeli değil denebilir. 1 kere ağzım burnum dağılmıştı o kadar. sea-doo 130 beygirlik olanı var bombardier. aldığımız zaman en hızlı jetskiydi. şimdi 210 beygirlik olanı çıkmış. birinde görsem 1 tur atiim abi bokunu yiim dicem. ringo kötüdür, kakadır. habire sakatlık oluyo. bi arkadaşımın kıçına su kaçmıştı. gülerken boğuluodum. herif 3 gün ağrı çekti valla.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 kıça su kaçmak?o nası oluo yaw[signature][hline]
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 valla aç da bakayım demedim. ama bodrumlu bir arkadaşım sürekli birilerinin başına(kıçına?) gelir dedi. aman dikkat kaçar su bu.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck
HellWalker Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bende severim ama ben daha çok yelken sporlarını severim yane widsurf,katamaran rulz.Karada bitti sırada denizdemi kaza yapcam:)[signature][hline]www.cigicigi.com.. For every action,there's an equal and opposite reaction.. Metzger Circumciser Toptancı
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 zuhahaha koptum yavvv:) ehe bende bu yaz baua bi muza bindim.Kusadasında yat turunda bindim herif bütün koylarda düsürdü bizi bide benim oturdugum yerde ip kopuktu parmakları gecirdim halkaya turfanda salatalık gibi oldu:) Marmariste yine yat turunda bindim ama hayatımda oyle muza binmemisimdir binememde heralde. muza ceken teknenin motorundan cıkan ses 3koy öteden duyuluo motoru kullananda ayrı bi piskopat giden gemilerin trafında daire çiziyo onların yarattıgı dalgaların üstünden geçio içim dısıma cıktı.Hele bi tanesi vardı zaten acıktayız dalgaya karsı gidioz herif dalganın oyle ni uctu ki muzla temas eden tek yer halkaya gecmiş parmaklarımdı bedenim 1.5metre yukardaydı:) ehe devrildikten sonrada inat edip bırakmadım 10saniye sürüklendim suyun icinde:D[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 jet-ski süper bir olay malasef kullanamadim ama arkadaşin arkasinda bile yeterince korku yaşadim :) Ayrica konuyu açan sevgili kardeşimiz manyak manaq işler yaparak 360 derece dönüodu etrafinda böylece kendi dalgasini yaratip üstünden geciodu. Ringo ise ayri bir olay şu ana kadar HİÇ AMA HİÇ düşmedim bir takim arkadaşlarin aksine kiçimada su kaçmdi :)
Öne çıkan mesajlar