barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 KHaRoN said: ben hala statik sok oldugunu iddia ediyorum, titreşim ile etkilenir mi öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kıyamet alameti, dua okut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 barnacle said: bi de hoparlör kablosuna dokununca çok cızırtı oluyo mesela çıt pıt sesler filan. onboard ses kartı. onun girişinde bi olaylar dönüyo ama anlamadım. psu kaçak yapıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bilgisayarı degiştir.. tertemiz.. deneyim konusuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 barnacle said: KHaRoN said: ben hala statik sok oldugunu iddia ediyorum, titreşim ile etkilenir mi öyle? bilgisayara veya herhangi bagli birseye temas ediyorsan gecerli bu. yok sadece hic bir yeriyle temas yokken titresimle oluyorsa o zaman anakart tepsisi kisa yapiyordur esh in dedigi gibi. sen ilk mesajinda bilgisayar normal kullaniyorum, sonra bi gidiyorum biraz idle kaliyor mouse a dokununca restart diyince statik den baska caresi yok. eger baska durumlarda da oluyorsa simdi dedigin gibi o zmn milyon tane olasilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hmm büyük ihtimal kharon haklı. sağolun yardımlar için. bugün hiç yapmadı, bilgisayarcıya filan götürmek lazım da kısmet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 said: merhabalar, XP kullanıyorum...SP3 yüklü. Deskstop Pc'min kasasının ön tarafında buluna USB girişlerine herhangi bi şey bağlasam(İphone, flash bellek, cam vs...), bilgisayarın önünden kalktığım zaman PC kendi kendine restart atıyor, ve bilgisayar açılmıyor. Ne zaman ki USB'den cihazı çıkartıyorum, o zaman hiç bi sorun kalmıyor..kime sorduysam 'olmaz böle bi şey kesin kalkarken bi yerlere dokunuyosun dediler'...arkadaşlar lütfen yardım...böle bi şey nasıl olabilir???? hiç bi yere dokunduğum felan yok...sandalyeden kalkıyorum, pc kendi kendine restart atıyor... tkş... aha birinde daha benzer sorun varmış. ve benim mouse da öndeki usb girişine bağlı:D abv arkaya takamıyorum, lap top mouselarından kablosu kısa sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi dediğim gibi benim ayağım takılmı$tı mouse kablosuna usb giri$i iptal oldu ondan , ne zaman dokunsam reset atıyordu. deği$tirdim öndeki usb giri$ini oldu bitti bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hmm satılıyo mu öyle bişey? olmadı kullanmam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 o da sıkıntı olur gerçi. anakartta 2 tane var sanırım. telefon, mp3, mouse, game pad var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar