-Nae Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Single game pasif durumda. Multiplayer gamde de lig geliyor ama find match diyemiyorum. Custom gamede ne join nede creat game diyemiyorum. Neden böle oldu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bende de vardı o sorun. teknik destek forumlarında yazanları söyleyeyim sana: 1- oyunu sil. 2- oyunla ilgili bütün klasörleri sil. 3 tane var; birisi oyunu kurduğun klasör, birisi belgelerimde duran scII klasörü diğeri de application data klasöründe duran. çalıştıra %appdata% yazarsan son klasörü kolay bulursun. 3- oyunu yeniden kur. 4- olmazsa format at. ben bunların hepsini yaptım düzelmedi. sonra kendi kendine düzeldi. kolay gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Oyunu o şekilde bıraktım. Alta attım yani forumlara falan bakıp geri döndüğümde düzelmişti. Sorun neydi nasıl düzeldi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar