sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 merhabalar daha önce böle bi problem yoktu birden ortaya çıktı..gecikme oluyo tuşa bastığım zmn geç işlio lag gibi sorunun ne olduğunu bulamadım ? televizyon ve makina aynı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 input lag. televizyon markası ve modeli nedir ? game mode açıp oynayacaksın. lcd televizyon ise input lag hepsinde var. görüntüyü işledikleri için gecikme oluyor. game mode yoksa eğer televizyon özelliklerinde sen ayarlardan birtakım özellikleri kapatacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 daha önceden televizyona oyun konsolu olarak tanıtmıştım şimdi başka bi girişe bağlı öyle görmüyo..onla alakalı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bende game mode falan açık değil, ama lag olmuyor, oluyorsa da fark etmiyorum. LCD de philips yani sony de değil. Garip şu aletler cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 100hz modu falan açıksa televizyonun ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 oyun konsolu olarak tanıtınca düzeldi teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar