sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 merhabalar daha önce böle bi problem yoktu birden ortaya çıktı..gecikme oluyo tuşa bastığım zmn geç işlio lag gibi sorunun ne olduğunu bulamadım ? televizyon ve makina aynı bu arada
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 input lag. televizyon markası ve modeli nedir ? game mode açıp oynayacaksın. lcd televizyon ise input lag hepsinde var. görüntüyü işledikleri için gecikme oluyor. game mode yoksa eğer televizyon özelliklerinde sen ayarlardan birtakım özellikleri kapatacaksın.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 daha önceden televizyona oyun konsolu olarak tanıtmıştım şimdi başka bi girişe bağlı öyle görmüyo..onla alakalı yani ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bende game mode falan açık değil, ama lag olmuyor, oluyorsa da fark etmiyorum. LCD de philips yani sony de değil. Garip şu aletler cidden..
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 100hz modu falan açıksa televizyonun ondan olabilir.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 oyun konsolu olarak tanıtınca düzeldi teşekkür ederim
Öne çıkan mesajlar