ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 2, yeri geldiği zaman 3 bilgisayarın bağlanabileceği, sıkıntı yaratmayacak bir modem arıyorum. Mevcut tp-link modemde durup dururken bağlantı gidiyor, bazen 2 bilgisayar aynı anda bağlanamıyor; dolayısıyla bu problemlerle karşılaşmk istemiyorum pek. airties rt-204 ve rt-211 alternatifleri var, rt-204 yeter mi bana? daha ucuza yakın kalitede başka modem biliyorsanız paylaşır mısınız? ps: qos olursa pek güzel olur, olmazsa da sağlık olsun. rt-204 ve 211 de var mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Linksys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 gormemisim bu basligi , surda alternatif vermistim. http://forum.paticik.com/read.php?6,5119823 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 UniRoss said: Linksys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar