skyly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Arkadaşlar şimdi ben bir item'ın (marble floor vs..) üzerinden geçilince, o item a "link" li olan npc nin size dönüp bakmasını ve merhaba demesini istiyorum. Basit ama güzel bir script sizde koyun shardlarınıza. Şöyle anlatayım: Version=0.55 [itemdef i_tavernaya_giris] Name=Floor Type=t_normal Id=i_floor_marble on=@create attr=08010 on=@step if () return 0 elseif ( == c_ghost_man) return 0 elseif ( == c_ghost_man) return 0 elseif ( == c_man) link.say Merhabalar beyfendi. link.say *Basiyla selam verir* elseif ( == c_woman) link.say Merhabalar hanimefendi. link.say *Basiyla selam verir* else return 0 endif src.newitem i_tavernaya_giris_bekleme src.act.equip link.newitem i_bana_bak link.act.equip [Itemdef i_tavernaya_giris_bekleme] Name=Bekleme Id=i_gold Type=t_eq_script on=@create attr=00090 on=@equip timer 20 on=@timer remove [itemdef i_bana_bak] Name=Bana Bak Id=i_gold Type=t_eq_script on=@equip src.link.dclick (Ya burada player oranın üstünden geçtiği için oraya dönsede playera dönmüş gibi oluyor. Ve vendor link ine dclick çift tıklarsa otomatikman oraya dönüyor ama dlick e [ERROR:(merhaba.scp,50)Undefined keyword 'link.dclik'] erorunu veriyor) O tarafa bakması için dclick yerine geçecek başka bir şey varmı veya tamamen farklı şekilde yazılmış bir script?) remove return 1 on=@create attr=00090 [Eof] Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Mike, 20 Ağustos 2004 21:59 tarihinde demiş ki: scripts deki tazin pvp sistemine bak duello ya ordada var senin solediin $ey pvp yi kaybedince vendor sana guluyor. Dediğini tam olarak anlayamadım. Daha doğrusu "tazin pvp sistemi" ni o nedir? scriptte de öyle bir şey yok. Fakat teşekkür ederim yardım etmeye çalıştığın için :) Başka yardım edebilecek birisi varmı? [Bu mesaj skyly tarafından 20 Ağustos 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tamam çok teşekkür ederim mike hemen bakacağım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Arama yaptığımda siteye bağlı değilsiniz diyor ve üyelik için olan link de çalışmıyor. Yardımcı olabilirmisiniz?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 [itemdef i_tavernaya_giris] Name=Floor Type=t_normal Id=i_floor_marble on=@create attr=08010 on=@step if (&statf_dead) return 1 endif link.salute link.say Merhabalar ...//surdan tam emin deilim src.sex de olabilir. link.sayu * basiyla selam verir * bu scripti yap. bi tane eleman koy oraya (npc) bu tavernaya giriş şeyini adama linkle. bu şekilde çalışması lazım. gerek yok o kadar komplike şeylere.[signature][hline]who is tazmanyak? [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 20 Ağustos 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tamam çok teşekkür edeirm salute oluyor :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 20 Ağustos 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar