TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Soimyr Dostum sen daha iysiini yap bizler seni izleyip alkışlayalım.Tammmı iyi pazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Levelin katkısı ismini vermeyeceğim bir sürü elektronik şirketiyle görüşüp bu işe sponsor olmaları yönünde aracılık yapıyor. Bunuda streamlerde sanırım sölenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hoccemama said: Yanlış anlamadıysam bir ara spikerler geleceğin sporu bu gibi saçma sapan cümleler kurdu. Tavsiyem arada bir dışarı çıksınlar, insan görsünler, sosyalleşsinler ehhe. (: Zaten bir e-spor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Oymanq said: Levelin katkısı ismini vermeyeceğim bir sürü elektronik şirketiyle görüşüp bu işe sponsor olmaları yönünde aracılık yapıyor. Bunuda streamlerde sanırım sölenmişti. , Ayrıyetten kendiside ödüller veriyor.LEVEL gibi bi oyun dergisinin bu şekilde katılması umutlandırıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Soimyr said: Pentagram özet şu, amatör olacaksan amatörüz de, tamam deriz hataların sunlar sunlar ilerletirsen güzel olur deriz. Ancak yok profesyoneliz, bakın levella frpnetten sponsorluk aldık deyip dakika başı abuksabuk bir vidyo yayınlayıp durursanız. Daha dereye görmeden paçayı sıvayıp TR deki en iyi/tek/streamde x kisi bulunduran ligiz diye gaza gelip -ki bu özellikle commentatorlar için gerekli ancak sen ve diger kimi oyuncu/tsl ligi yöneticilerindede gereginden fazla mevcut- amatör amatör takılırsanız gayette eleştirilirsiniz. Madem o kadar sponsorunuz var, gidin bi zahmet adam akıllı bi makina alın sırf bu streaming icin, madem arkanızda "levella", "frpnet" var, adam akıllı bir baglantıyla HD yayın yaypın. Sonrada gelmiş biz olmazsak baska organizasyon olmaz diye gelmiş tehditvari laflar ediyorsunuz. O kadar "sponsorlukla" dahi bu kadar ukalaca ve ukalalıgına kıyasla bir o kadar kötü stream yapıyorsanız (ki stream hakkındaki en iyi şey kötü kalitesine ragmen sadece 1-2 defa anlık donması olabilir), başlarlar sizin profesyonelliginizede, sponsorlugunuzada aman aman kritizm yapıyorsunuzda yapıcı yapın ama nazlarınızada. Üstelik madem o kadar profesyonel/profesyonelliği amaçlayan bir lig/oluşum/organizasyonsunuz gidin burada adam gelip, "bok gibi streamdi" dediginde, ama yapıcı eleştiri vs diye aglayacagınıza adama cevap vermeyin ama okudugunuzda acaba nolduda adam "bok gibi" dedi diye düşünün burada veyahut baska online forum/community vs de "ama ama yapıcı eleştirici" dramı yapmayın cidden komik kaçıyor. Keza yazının ikinci bölümü oyuncuların bası oyunlatın kötü olması yorumuna yapılmış, sana yapılan her comment/tavsiyeye cevap vermek zorunda degilsinki niye böyle cevap vermeye zorunlu hissediyorsunuz anlamıyorum (ki gerçekten saçma bi yorum) en kötü ihtimal madem "milli" takımsınız daha sıkı bit training proramı belirlersiniz o kadar "eften" oyunlar oynamamak için. Profesyoneliz, profesyonelliği amaçlıyoruz diyorsunuzda, amatörün amatörü bu davranışlar yakışmıyor kanımca. arkadaş Level'in veya frp.net'in tonla para döktüğünü,hemen herşeyin en üst düzeyde yapılabilmesini falan ayarlandığını zannediyor heralde. Bilmiyorum da,benim düşüncem;spikerlerin level ve frp'yi sıkça söylemelerinin sebebinin de,videoların girilmesinin sebebinin de,level'in ''sadece kendi dergisinde yayınlamaktan da öte''bir sponsorluğu düşünmesi için yapıldı.ozymoto veya diğer arkadaşın doğuştan level veya frp.net sevdalısı olmadığını düşünüyorum yani.Belli ki isteniyor videoların gösterilmesi,ki tekrar tekrar gösteriliyor. Yapmayın,etmeyin ilk maçta 100 kişiyi bulunca sevinmeye başlanmıştı ki,2000 yaptık sayıyı.Her zaman da bu güzel oyunu takip etmeye çalışıcak herkes yani.Bu durumdayken ''gidin parayı basın HD'' yayın yapın,profesyonellik sizin neyinize'' demekle olmuyor.Ha,bu işler parasız da olabilse,maddi imkanlar,sponsorluklar falan olmadan da olabilse okey.Maalesef ki öyle bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bunlar ilk oluşumlar, en önemli kriter streamin sorunsuz izlenebilmesiydi kanımca, bu başarıldı. Önümüzde daha çok organizasyon olacak, hoş görüyle yaklaşıp zaman vermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 TD)Pentagram said: Soimyr Dostum sen daha iysiini yap bizler seni izleyip alkışlayalım.Tammmı iyi pazarlar Sunu diyerek yazımda ne demek istediğimi anlayamadıgın belli oldu. Bundan sonrasını tartışmak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Reklam yapılmasını ve sponsorlardan bahsedilmesini anlıyorum, çünkü levle da frp.net'de bu işe yatkın insanların da içerisinde bulunabildikleri oluşumlar. Ama videonun tekrar etmesi kötüydü, bir iki kere gösterilip de sonradan websitesi linki ya da sponsor reklamı gibi TSL'den bahsedilebilirdi kanımca. Saat 9:30'dan beri 3 saattir devamlı açıktı stream, nette gezinirken muhabbetleri arkadan dinleyip maçlar başlayınca sık sık gelip izliyordum ama ne zaman video girse kapattım çünkü can sıkıcıydı. Ekleme: Çok olumsuz olmuş gibi durmuş, ama bence gayet de güzeldi. Herşeyi geçtim, 1200 kişinin devamlı olarak stream'i izlemiş olması doğru yolda olunduğunu gösterir. Ha evet spikerler bazen çok muhabbete daldılar çok aksiyon kaçırdılar vs vs. ama onlar zamanla düzelecek şeyler. 1200 kişi arasındaki SC2 ile alakasız insanlara (varsa, ki bence kesin vardı) da iyi ulaştılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 korelilerde gösteriyo vidyo. müziği değişse sorun olmaz gibi. gerim gerim nereye kadar sdf. gaz bişeyle olsun. ya da video sayısı artsın. bi onu bi onu filan gösterirsin. tabi oturup emek harcamak lazım buna. yapılmazsa da bişey diyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 fena stream değildi, o ünlü reklam videosuna rağmen. ama türkiye'de bir ilk de değil 2k izleyici, CS'de çok daha fazlası oldu zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Soimyr said: TD)Pentagram said: Soimyr Dostum sen daha iysiini yap bizler seni izleyip alkışlayalım.Tammmı iyi pazarlar Sunu diyerek yazımda ne demek istediğimi anlayamadıgın belli oldu. Bundan sonrasını tartışmak gereksiz. Demek istediklerini anladım ve tartışmıyorum senınle yada başkasıyla.Ben demek istediğim ' üslup' bi işyerinde düşün kendini sana şefin ' getir şu dosyaysı ' demesi ile ' şu dosyayı getirirmisin' arasındaki hissedilecek duyguyu unutmayın diyorum. Profosyonel değiller ama zamanla olurlar.Sizlerde olur olur hata bunlar gençler hadi daha iyiye doğru pozitif destek verin dedim. Sen bana dediğin kardeşim profosyonelsiziniz kusursuz oluacaksınız.Kusurlar varsa amatörüz diyeceksiniz. Diyorsunda bunun kararını veremeyiz çünkü elimizde yeni doğmuş bir kominiti var şuan.Nasıl siftah yapılırsada öyle gider.Bunlar geleceğe biraz daha pozitif bakmamızı sağlıyor.Bu yüzden daha baştan hemen herkesi soğutmayalım.Bu adamlar çekilirse sen alıp bu işi kendin yapabilecekmisin?Öyle düşün.Var olanı geliştirelim eleştirlerdede bir haltı beceremıyorlar ama iyi yapıyoruz diyorlara getirmeyleim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 TD)Pentagram said: Sizlerde olur olur hata bunlar gençler hadi daha iyiye doğru pozitif destek verin dedim. şimdi ben johnny depp'e destek vermişim küfür etmişim ne fark eder ? adam profesyonel, eleştriyi sadece öyle okur geçer sallarsa.gelip "beyenmiyosan daha iyisini yap" demez. ama yerel tiyatroda oynayan adama eleştri yaparım ki bir faydası dokunsun. sizde "johnny depp gibiyim profesyonel'im bak ne kadar sevenim var"-> "ama eleştri kabul etmiyorum" -> "begenmiyorsanız daha iyisini yapın" tribi bir arada nasıl oluyor anlamış değilim. sonuçta internet üzerinden 2 tıklama ile görülebilen bir referans var (team liquid), siz böyle yapınca insanlar da e haliyle referans olarak orayı alıyor. 2 arada bir derede kalmayın yani. ya mütevazi olun işinizi yapın insanlar sizi kendinden sayarak eleştri yapsın , ya işinizi yapın kimseyi takmayın böyle artislik yapabilin ; ki bu şekilde bi yere varamazsınız diyeyim ben 1. elden. 3.5 saat minimap üzerinde starcraftturkiye.com yazarak maç izlemem ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 O degil Pentagram, kims -bende dahil- ilerde iyi bir oluşum olma potansiyeliniz olmadıgını iddia etmiyor, ama henüz o seviyeye gelmisken, özelliklede commentatorlarınızın bir "sc yi türkiyede sc biz yaptık" demesi kaldı, buda -bence- organizasyonda bir eksikliğe işaret ediyor. Bende diyorumki su biz profesyoneliz/olucağız potansiyelimiz var lafının muhabbetindense, o noktaya daha hızlı varmaya çalışmanızın daha iyi olucağı yönünde, çünkü şu anda genel olarak edinmeye çalıştığınız profesyonellik havasını veremiyorsunuz buda bazı tavırlarınızla beraber düşünülünce tezatlık yaratıyor. Ayrıca, yukarda baalda güzel açıklamış. ps: İlla gaming olarak bi sponsorluktan gurur duyulacaksa Oyungezer veyahut Odüteki (simdi hatırlayamadım) gamingle ilgilenen oluşumdan destek alsanız bir şekilde çok daha hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ayrıca level'in progaming'e ne getirisi oldu şu ülkede 10 senedir ? wow çıktı 2 tane hödük yazar ben us serverlarda döktürürken, benim ayarımda pati forumundan gördüğüm bir sürü adam olmasına rağmen closed betadan başlıyan, 2 yazar gidip levelde "wow türk en iyi oyuncular" diye kendilerini koydular patide sayfalarca gülündü wow gibi bir oyunda zaten "en iyi oyuncu" kavramı komik. starcraft 1 zamanı da aynıydı. level'in kitlesi liseli yeni bilgisayar alan veletler. şurdan kimsenin gidip level aldıgını sanmıyorum, bağlıyacakları sponsordan da hayır geleceğini sanmıyorum. bkz donanımhaber.com , bkz ekşisözlük. bu şekilde bir yere gelmedi. işlerini yaptılar böbürlenmeden. şuan türkiyenin en çok reklam alan yerleri. siz de devam etseniz normal işinizi yapmaya, 2000-3000 stream izleyicisi, bilmemkaç site hit'i oldugunda , level size gelip mecburen sizi haber yapmak durumunda oldugunda alırsınız sponsoru. şu haliyle ben cidden çok garip buluyorum şahsen, ve çoğu insanın da bu tarzda düşündüğünü görüyorum şu forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Tamam dahada büyütmenin manası yok.Adam teşekkür etmiş insanlara katkılarından dolayı.Sonrada zaten kötüydü diyip hurra yüklenilmiş.Kaç senedir sc de türkiyede stream gördüki bu kitle böyle hunharca eleştiriyor.Türkiyede 3-4 aydır sc stream gördü.Sanki senelerdir bunu yapılıyor gibi koca organizasyonun streamdeki yayın sistemi ile yerden yere vuruldu bitti.Olur yayın formatı düzeltilir.Tekrar diyorum eleştirmeyin demiyorum.Ama bir cümleyi kurarken emrinizdeki işçiyi aşalar gibi konuşmayın.Kimse emrinizde bi paralı eleman değil.Sizlerde para kaynağı müşteri kitlesi değilsiniz.Keyif çıkartılması gereken yerden sanki sizin zararınıız onun karı varmiş gibi noktaya sürüklemiyde bırakın.Boşverin tamam Eğlenmenize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Lütfen her kişinin söylediğini "TSL söyledi" şeklinde lanse etmeyelim. Şu an TSL bünyesinden bu konuya tek mesaj yazan benim. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 BaaL said: ayrıca level'in progaming'e ne getirisi oldu şu ülkede 10 senedir ? konuyu bu kadar dallandırıp budaklandırmayın rica ediyorum. kimlerden sponsorluk aldıkları, kimlerle birlikte çalıştıkları bizi ilgilendirmez. konumuz maç yayınları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hadi benden de bi yapıcı eleştiri: Mustafa'nın yani paticikteki TSL normalde Soulhex'in, insanların takdir etmesine fırsat tanıması gerekiyor. Kitleden önce kendisi davranıyor sürekli, zorla takdir etmeye çalışıyormuş gibi bi hava oluyor tatsız oluyor. Stream benim hoşuma gitti, ama sonlara doğru artık o videolar beni de rahatsız etmeye başladı. Sürekli video girmesi sadece beni değil başka izleyenlerin de canını çok sıktı, ama videoyu koyan arkadaşlar kendilerine söyleneni yapıyorlar o sıra, onlara video koymalarını söyleyen kişilerin dikkat etmesi gerekiyor biraz. Onun dışında biz evde 3 kişi izledik streami çok eğlendik, ama dediğim gibiizin verin insanlar beğensin, biraz ego var gibi gerçekten, en basitinden bu topicin ismi böyle iddialı olmak yerine, "Desteğiniz için teşekkürler" de olabilirdi. Bir de bazı gerçekler var o da birisinin dün yapılan stream adresini ve haberini adı lazım değil sözlüğe vermiş olduğu, beni çok rahatsız etti bu, starcraft ile gerçekten alakası olmayan rahat 500 kişi vardı orada ban atmaktan yoruldum, eğer bi stream kaliteli olacaksa bu oyunla gerçekten ilgilenen 300 kişiyi toplamak dünkü gibi davranan 600 kişilik bi kitleyi toplamaktan daha iyidir. Bu kitleye ban yetişmediğinden chati kapamamın ardından mod arkadaşlarımın chati -bir şey söylemeden- açması daha da amatörceydi, sürekli küfür olan bi chati açmanın amacını açıkçası anlamadım. "Chati açarsak küfürcü kitle sıkılmaz streamde kalır, böylece rakamlarımız yüksek olur" amacı varsa bence yanlış bi yoldayız. Sizi dün gerçekten sc ile ilgilenen maximum 450 kişi izledi bunu streami o sırada kanaldan da takip edenler biliyor hepimiz biliyoruz. bana msnden ve oyundan sürekli "chati kapatır mısın çok rahatsız oluyoruz" tarzı mesajlar geldi. Eğer amaç kaliteyse "1000 kişi olsun da çamurdan olsun" bilincinin değiştirilmesi gerek diye düşünüyorum. Kaliteli 50 kişiyi kalitesiz 500 kişiye tercih etmek gerek diye düşünüyorum, sponspora başvururken 2000 kişi izledi bizi demenin yararı olduğunu biliyorum ama adam gibi gerçekten sc ile ilgilenen insanları uzaklaştırıyor böyle durumlar, bu benim düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 TD)Pentagram said: Tamam dahada büyütmenin manası yok.Adam teşekkür etmiş insanlara katkılarından dolayı.Sonrada zaten kötüydü diyip hurra yüklenilmiş.Kaç senedir sc de türkiyede stream gördüki bu kitle böyle hunharca eleştiriyor.Türkiyede 3-4 aydır sc stream gördü.Sanki senelerdir bunu yapılıyor gibi koca organizasyonun streamdeki yayın sistemi ile yerden yere vuruldu bitti.Olur yayın formatı düzeltilir.Tekrar diyorum eleştirmeyin demiyorum.Ama bir cümleyi kurarken emrinizdeki işçiyi aşalar gibi konuşmayın.Kimse emrinizde bi paralı eleman değil.Sizlerde para kaynağı müşteri kitlesi değilsiniz.Keyif çıkartılması gereken yerden sanki sizin zararınıız onun karı varmiş gibi noktaya sürüklemiyde bırakın.Boşverin tamam Eğlenmenize bakın. İlk veyahut tek stream olması eleştirilemeyecegi yada eleştirilmemesi gerektiği anlamı degil. Bir iş ya tam yapılır ya hiç yapılmaz, bir işi yarım yamalak yaparsan eleştirilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Soimyr said: TD)Pentagram said: Tamam dahada büyütmenin manası yok.Adam teşekkür etmiş insanlara katkılarından dolayı.Sonrada zaten kötüydü diyip hurra yüklenilmiş.Kaç senedir sc de türkiyede stream gördüki bu kitle böyle hunharca eleştiriyor.Türkiyede 3-4 aydır sc stream gördü.Sanki senelerdir bunu yapılıyor gibi koca organizasyonun streamdeki yayın sistemi ile yerden yere vuruldu bitti.Olur yayın formatı düzeltilir.Tekrar diyorum eleştirmeyin demiyorum.Ama bir cümleyi kurarken emrinizdeki işçiyi aşalar gibi konuşmayın.Kimse emrinizde bi paralı eleman değil.Sizlerde para kaynağı müşteri kitlesi değilsiniz.Keyif çıkartılması gereken yerden sanki sizin zararınıız onun karı varmiş gibi noktaya sürüklemiyde bırakın.Boşverin tamam Eğlenmenize bakın. İlk veyahut tek stream olması eleştirilemeyecegi yada eleştirilmemesi gerektiği anlamı degil. Bir iş ya tam yapılır ya hiç yapılmaz, bir işi yarım yamalak yaparsan eleştirilirsin. bence ve çoğu kişiye göre de yarım yamalak bir stream olmadı işte.Güzel bir stream oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Güzel =/= yarımyamalak, dikkat edersen ilk güzel stream oldu diyenlerden biri benim topicte, streamin eksik ve yarımyamalak olması güzel olamayacağı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ya hickimse kotu stream oldugunu soyleme ki zaten. eksik yanlarını soyledi, rahatsız oldugu yanları dile getirdi. eger elestiri kabul edemeyecekseniz soyunmayın boyle islere hic. ozellikle pentagramın asırı tepkisini anlayabilmis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bence de güzeldi, ne diye bu kadar eleştirdiniz anlamıyorum herkes bilirkişi sanki, eleştiririz arkadaşım biz nedir ya, tamam reklamlar kötü fazla dendi, kalite biraz daha iyi olabilir dendi, bu kadarla kalsanız adamlar bunları düzeltmek için eminim ellerinden geleni yapacaklardır, suyunu çıkartıp işi tartışmaya döndürmenin bi alemi yok, beğenmediysen, sıkıntını da dile getirdiysen, olmuyorsa bırak izleme, ne diye tartışıyorsun yok bilmem nerde daha iyiymiş onu örnek alsaymış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 evet ya fazla uzadı konu maç oldu, adamlar da ii bi şekilde izlettiler bize commentli falan oldu bitti ilerde daha da iileşirler bu kadar detaylı tartşımanın anlamı yok , sponsordur bilmemendir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 maç aralarında girdikleri video sadece fazla uzun ve gürültülü ve iddialı. kısa süreli ve daha amaca uygun bir video fazla göze batmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar