LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 HD destekli ekran kartım ve monitörüm var(laptop zaten) sorunum şu; wmp'de hd video izlerken ileri sarmak istediğimde bilgisayarınızın belleği azalıyor. diğer programlardan çıkıp daha sonra tekrar deneyin diye bir hata veriyor. anlamadığım şeyler; 1. herhangi bir program çalışmıyor 2. 4 gb ram ve c: sürücüsünde 17 gb boş yer var. hd videonun boyutu 3 gb aynı videoyu k-lite'e gömülü gelen media player classictede denedim onda da aynı şekilde takılıp ilerlemedi. hatta o program yanıt vermiyor hatası verdi. sizce bu sorunun sebebi ne olabilir? çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 her videoda mı yapıyor yoksa sadece o videoda mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 valla ilk defa bir hd video denedim. şimdi hemen bir video daha indirmeye başladım 1080p idi bu bide bunun 720p si mi ne varya ondan indiriorm şimdi. birazdan biter diye umut ediyorum :D edit: diğer normal videolarda sorun yok düşük çözünürlüklü olanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok bunda da yaptı aynı şeyi. wmp de önbelleği temizle filan yaptm ama ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ekran kartı yanlış veya eksik yüklenmiş olabilir. driverı silip tekrar yükleme gibi bi şansın varsa onu dene. garantisi varsa bırak o yapsın. ekran kartı bişilere uyuz oluyor onu da işlemciye yansıtıyor kanımca. dediğimi yapmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu mplayer diye bir oynatıcı buldum ve sorun çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar