Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gebelik sorunsali.,., Emergency

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
//Screamer süper komiksin..
//Qui . Hacı şaşmıyo.. Şaşarsa da kaçarım :P.. Regl olmadan önceki ilk 3gün de girebilirsin ilişkiye onda da bişey olmuyo.. Yani aslında hamile bırakmak daha zor.. :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
Nefir dediği gibi çarşıdaki hesap.. Amenore ve nedenleri hakkında bir bilgin varmıki?

Belki regl olmadan önceki 3 günde hamile bırakma ihtimalin çok düşük ama kaçın kurrası aklı başında insanların lafı değildir. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online

[Bu mesaj Qui tarafından 20 Ağustos 2004 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neden latince isimlerini yazıyorsun ki:P.. Bir defasında başıma bu gelmişti.. Kızın döngüsü antibiyotikler-sanırım bunlar yüzünden- aksamıştı ben üç buçuk atmaya başlamıştım. Sonunda gebelik testleri gerçeği söylemişti. Emin olmak için iki tane yaptırmıştım :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 20 Ağustos 2004 13:37 tarihinde demiş ki:
evdeki hesap çarşıya uymaz demek geliyor içimden nedensizce

koptum ya,

sin sanada geçmiş olsun sağlam heyecan yaşamışsın, neyse baban gelecek bir çözüm bulacaksınız.
Şimdi kızda annelik içgüdüsü gelişmeden yapılabilse harika olur bu kürtaj olayı ama qui bilir bilmem kaçıncı haftadan hormonlarla havaya giriyor bayanlar.

Neyse en azından nişanlın olması iyi.
Benim ABD de okuyan bir arkadaşıma geçen yaz telefon geldi:

Bir okul arkadaşı ağlamaklı konuşuyordu, noldu ya dedik?

Çocuk sadece öylesine yattığı bir kızdan telefon almış, senden çocuğum oldu 1 yaşında gel bak demiş kız çocuğa.

Çocuk sevmiyordu kızı, sevsem hani evlenirim en azından diyordu, kız korunuyorum demiş kandırmış çocuğu hamile bıraktırmış kendini.
Sürtük yani..

Bir aktarayım dedim. Fedaykin'in yorumlarını bekliyorum :p[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
said:
Sin, 20 Ağustos 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
peder gelicek sanirim buraya el aticak duruma...
bence o adama "peder" yerine "baba" demen daha ii olur saygı açısından. adam ta nerden kalkıp oğlunun kendi hatasından kaynaklanan sorununu çözmek için amerikaya uçuyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 20 Ağustos 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun çok derdin var çok[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
ya arkadaslar bu hamılelık testlerı artık 1 gunluk dahı olsa hamıle olup olmadınızı gosterıyor.
bence en saglısı hastaneye gıdıp kontrol olmak hamıle sanıpta kendını baska bır probllem cıkabılır karsınıza...
after pill ve buna benzer ılaclar tamamıyle kadının hormon dengesını bozuyor..dogum kontrol haplarıda...
ertesı gun hap denılen melet ıse sadece hormon verıyor tum vucudunuza ve bu sekılde hormonların dengesını bozarak dollenmeyı engellıyo, ama faydalı degıl...
Mesaj tarihi:
ayrıca kadın partnerınız korunuyorsa spiral yada dogum kontrol hapıyla ılk aylarda guvenlı degıldır vucut hemen adapte olamaz.bu nedenle bunlara cok guvenmeyın ılk 2ay hemen hemen sız genede tedbırınızı alın arkadaslar...

hem erkek hem kadın ıcın zamansız gebelık manevı anlamda cokuntu yaratır...
Mesaj tarihi:
bu konuyu her okuduğumda hem gülmek hem ağlamak için bir sürü neden görüyorum...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...