Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İyi akşamlar. 2 gündür bilgisayar şifayı kapmış vaziyette. stormII.exe diye bir trojen mi diyeyim virüs mü diyeyim bilmiyorum artık bilgisayarı yavaşlatıyor, baya kötü etkiliyor. Avast yükledim adaware yükledim, full sistem taraması yaptım ikisinde de, hala düzelmedi. Bu konu hakkında bilgisi olan, çözüm önerebilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 combofix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 4 saat falan sürdü adaware ile sistem taraması. çok tüketiyor ya. combofix'i de deneriz şimdi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 güvenli mode da açıp tarat combofix ile. Kesin çözer combofix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Güvenli modda açmadan combofix uyguladım fakat sorunum geçmedi. Nasıl açacağım güvenli modda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 antimalware download.com da da ilk 10 da bak. çok başarılı program. yani öyleydi en azından 1 sene önce filan. çoğu programın silmediği, bulamadığı şeyleri bulup sildi bilgisayarımdan. ama tabiki anti virüs olarak kasparsky en iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar