zydar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Metal ve Rock müzik türünde bana önerebileceğiniz mutlaka bir kaç grup vardır :).[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Opeth[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yok[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Opeth ve Blindguardian dinliom zaten bi tek. :) başka lazım...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 metallica, megadeth, iron maiden, dream theater, anathema, opeth, iced earth, blind guardian, nightwish, pink floyd, deep purple, guns n' roses, judas priest, black sabbath.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 manowar , savatage , axel rudi pell , symphony x , white lion , mr. big.... daha yazmaya kalksam paticik kaldırmaz[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ne tür metal sevdiğine bakar yani... Ben yeni metal dinlemeye başladığımda metallica, iron maiden, megadeth gibi artık klasikleşmiş gruplarla başlamıştım ama onlardan sıkılmam uzun süre almadı, power metal de hiç yeterince ilgimi çekememişti... Şahsen melankolik bir kişi olarak doom metal çok severim yani anathema, my dying bride gibi, ancak son zamanlarda Opeth'i keşfettim içindeki duygu yüklülüğü beni çok etkiliyor My Arms Your Hearse albümünü indirerek bakabilirsin ayrıca Opeth concept album yapıyor yani albümleri bir hikayeyi anlatıyor şarkılar ayrı ayrı anlam taşımıyorlar.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 dark tranquility.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Sepultura[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Head Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 anal cunt dinlemelisin[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Metallica eöh...[signature][hline] The Truth is out There
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: metboy, 18 Ağustos 2004 23:45 tarihinde demiş ki: metallica, megadeth, iron maiden, dream theater, anathema, opeth, iced earth, blind guardian, nightwish, pink floyd, deep purple, guns n' roses, judas priest, black sabbath. aynen başlangıç için uygunlar. en bilinen göz önünde gruplar sayılırlar. yanlız deep purple, pink floyd ve guns n' roses metal değiller yanılmıyorsam. türlerden çok anlamam, ama okuduğum duyduğum kadarıyla. pink floyd progresif rock. guns n' roses ve deep purple ise rock. ama rock ile metal arasında köprü dönemindeki ağır rock grupları. deep purple'a bir derece metal de denebilir belki ama gnr metal değil diyebilirim. edit: başlıkta metal diye okuduğum için yazdım yukardaki paragrafı. natural_jedi'nin mesajı uyardınca değiştireyim dedim ama vazgeçtim, kalsın bilgi bilgidir. gnr, deep purple ve pink floyd favori gruplarım arasındadır ayrıca. metalden önce onları dinle hatta köprü niyetine. ;) [signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 19 Ağustos 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: zydar, 18 Ağustos 2004 23:33 tarihinde demiş ki: Metal ve Rock müzik..[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yabanjı --> B.Guardian , Nightwish , Rasmus , Audioslave Yerli --> Şebnem Ferah , Pentagram[signature][hline]Lil'Alur for Shar
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 nightwish ,iced earth, cradle of filth burzum,darkthrone,satyricon black bunlar sevmeyebilirsin dream theater dinle prog seviyosan liquid tension experiment dinle çok kraldır savatage ,orphaned land dinne ve son olarak türk dinlediim bora uslusoy çok güzel parçaları var çok sevdim dinne :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 blacksabbath-QUEEN-scorpions-direstraits-rem-cure-uriahheep-guns n roses-oasis-pat matheny-eric clapton-jeff beck-ELP-deep purple-led zeppelin-jimmy hendrix-bob marley-cream-pink floyd-DOORS-alice cooper-beatles-zappa-yes-Cat stevens-yard birds-animals.......[signature][hline]
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yazılmayanlar arasında yine çok sevdiğim AC/DC ve Motörhead.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ben metal türlerinin sınıflarını pek bilmiyorum fakat Opeth ve Blindguardian hoşuma gitti. Şarkılarda fazla (kusurabakmayın) böğürme sevmem :). Vocalde kalın erkek sesi severim. Opeth- Demon of the fall ve requiem şarkıları çok hoşuma gidiyor. Bu tür metal müzik çalan gruplar hoşuma gider. Bana sürüyle değilde bi kaç tane istediğim türde metal grup ve ünlü şarkılarını önerirseniz sevinirim. :) E bi yerden başalamak lazım indirmeye, hepsini de indiremiyeceğime göre...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 zydar hemen Opeth'in My Arms, Your Hearse albümünü indir, demon of the fall da dahil olmak üzere çok güzel şarkılar var içinde hepsi birbirinden iyi... Sonra ise yine Opeth'in Still Life'ı indir derim hem akustik olarak çok güzel hem yine metal olarak çok güzel şarkılar var... Blind Guardian sevmem öyle power metal türü fazla ama Opeth hakkında istediğini sorabilirsin... O Requiem de çok güzel şarkıdı o tür seviyorsan patterns in the ivy, madrigal ( ki madrigal da my arms, your hearse albümünde) şarkılarını da seveceksindir.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 my dying bride ın tüm parçalarını çek o zaman:P
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Opethin şarkılarını kazaadan başka nerde indirebilirim?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Soulseek adlı programdan albüm olarak indirebilirsin rahatça...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 zydar, opeth - damnation albümü çok güzeldir. akustik ağırlıklı ve böğürme yok. power metal olarak manowar deneyebilirsin, belki hoşuna gider.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 guns n' roses,cinderella,mötley crüe,skid row,poison,alice cooper,led zeppelin,the darkness,aerosmith,mötörhead falan bunları dinlemeni tavsiye ederim. "rak" nasıl olsa...[signature][hline]administrator error
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish-nightwish oceanborn albümünü al önce bence[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun
Öne çıkan mesajlar