kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 istanbul büyük ada'dan çektiğim martı fotoları buyrunuz[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 3. super, baya iyi zamanlama olmus, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hepsi çok güzel objektifine sağlık (öh) ---- alttaki mejas elobjektif yazdığımı farkederek dura basmamla oluşmuştur, sori. [signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 18 Ağustos 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hepsi çok güzel objektifine sağlık (öh)[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 2. ve 3. güzel. 3. en güzeli ama. Tebrix.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 klasik simit atma aktivitesi tam yakalamış bir fotoraf vardı hani yılın fotorafı secilmişti[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 büyük adadan çok büyük adaya giderken bostancıya yakın kısımda ada vapurundan çekilmiş havası hakim. onun dışında makineden midir nedir silik resimler, renkler falan hiç hoş gözükmüyor.ışıktan da olabilir, o kadar anlamıyorum fotodan, görüşünü belirtiyorum sadece.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 anlamadığın belli zaten :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bunuda ben çekmiştim yeri gelmişken göstereyim kızmazsanız =)edit: öküzüm bi resim koymayı beceremedim =)[Bu mesaj Vodan tarafından 19 Ağustos 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Vodan o resim hakkaten çok başarılı, daha önce de görmüştük sanki?[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eet biyere daha koymştm[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: theKingpin, 19 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: anlamadığın belli zaten :) illahi provakatif olmak gerekiyorsa belirtmeliyim ki ufak bir makineyle bile gezmeye çıksam seninkilerden güzel fotolar çekerim :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 arcane zaten senlen senlen yarışmak gibi bir idealim yok sağolasın.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 3. resmi çok iyi yakalamışın süfer olmuş. Diğerleri de fena değil ama vapura binildiğinde yakalanabilecek görüntüler bence. Ama fena değil sonuçta:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar