wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 HosH said: Hani buluşmanın resimleri vuuh bişiler kaçırmışım sdfsa
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Arkadaşlık neymiş ya. Boş beleş işler bunlar. Aileden başkası gelip geçici.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hao said: hala intihar etmedin mi ? escape ayarını vermiş senin :D hala bidi bidi konuşma :D
Hao Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 escape ve sen için güzel bir arkadaşlık fırsatı, değerlendirebilirsin bunu aslında amacım da buydu benim dürüst olmak gerekirse. hani bir film klişesi vardır ya : " yağmurlu karanlık bir gün düşün. rüzgar esiyor, yapraklar uçuşuyor. gökyüzü ve şehire s.s.c.b aurası sinmiş, o derece bunaltıcı. yolda yürüyen küçük bir çocuk, etrafta su birikintileri, çöp kokuları.. elinde kitapları, gözlüğü ve iyimser bakışları, okuldan eve dönüyor. geçmiş ve şimdiki zamanlarda olduğu gibi mahallenin yaramaz çocuğu yine pusuya yatmış, avını bekliyor. tükürüp tehdit edecek, küçük masum gözbebekleri korkudan büyütecek ve bundan hayvani keyif alacak.. köşeye sıkıştırılmış, tartaklanmış ve birazdan geleceği bariz olan dayak yüzünden altını ıslatmaya başlayan çocuğu son anda kurtaran, kabadayıyı tekmeleyen-ağlatıp kaçıran, okulun çalışkan ve güçlü, lider ruhlu yakışıklı çocuğu ile o dramatik kurtarış anında yakalanılan sıkı ve sonsuz dostluğun başlangıcı.. " gibi. gerçekten iyi niyetliyim ama insanlar beni anlamıyor :(
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 BEYLER SAKİN ! onun artık arkadaşları var ve mutlu. :)
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: BEYLER SAKİN ! onun artık arkadaşları var ve mutlu. :) abi paylaşma ya! Ciddiye alcaklar tüm topağı :D
Hao Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kardeş hangisi sensin ? bu arada 2. resimdeki elemanı tanıyorum sanırım.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hao said: kardeş hangisi sensin ? :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ahah emrah, foto olmadan olmaz dostum neye alıyolarsa alsınlar =)) 3 fotoda da olan mutlu mesuud gözüken "nakerebanarimasen" dir. 2. fotodaki de ben değilim, bi arkadaş.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hao said: gazililer sizi :) o ne ya?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: BEYLER SAKİN ! onun artık arkadaşları var ve mutlu. :) ahahaha bu ne bicim bi post be. sanki sokakta buldugu madur köpek yavrusundan bahsediyo. barinaktan mi aldin ehehe
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Yakışıklı çıkmışım mı ne :D
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 vaniLLe said: DRaGoN_SLaYeR said: BEYLER SAKİN ! onun artık arkadaşları var ve mutlu. :) barinak AHAAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHA sesli güldüm aslında en başında düşünmek lazımdı, bellayı yolayabilirdik
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bellaya kurban olun lan terliksiler -.-
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ahahah abi haftasonuna geleyim bi tanışalım senle :P o tip bişi olmadığımı anla artıkın yafz :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 vaniLLe said: DRaGoN_SLaYeR said: BEYLER SAKİN ! onun artık arkadaşları var ve mutlu. :) ahahaha bu ne bicim bi post be. sanki sokakta buldugu madur köpek yavrusundan bahsediyo. barinaktan mi aldin ehehe zaaaaaaa ne alakası var be ? 10 küsür sayfa okumadın mı neler dediler kankama ? onlara istinaden yazdıydımdı. ha evet, bu arada kanka olduk. dimi emrah?
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 nakerebanarimasen said: DRaGoN_SLaYeR said: vaniLLe said: DRaGoN_SLaYeR said: BEYLER SAKİN ! onun artık arkadaşları var ve mutlu. :) ahahaha bu ne bicim bi post be. sanki sokakta buldugu madur köpek yavrusundan bahsediyo. barinaktan mi aldin ehehe zaaaaaaa ne alakası var be ? 10 küsür sayfa okumadın mı neler dediler kankama ? onlara istinaden yazdıydımdı. ha evet, bu arada kanka olduk. dimi emrah? olmuşuzdur abi neden olmayalım ya :D Bilkente gittikten sonra yalnız sağlam poker partisinin göbeğine düştüm sabah4'te bitti :D Viski bira vodka sağlam cila oldu ama mexican bira kada oldu mu bence olmadı
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ahh be kaçırmışım asıl eğlenceyi =)) poker dedin mi akan sular ı bile yüterim.
Joker Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 fede said: sen kız mısın abi. http://api.ning.com/files/qQQrv1vGVYnzjPGkPbA*6vIeiePiHdR-6FCl0tvaMjG-lGW9ytNjqXfk5LuyFdd9xfMWVNcjeqEsvMurS4FAWIngsVVjTwLg/failphoto.jpg
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 wastyrx said: ahahah abi haftasonuna geleyim bi tanışalım senle :P o tip bişi olmadığımı anla artıkın yafz :D tanışınca ne farkediyo ki onu anlamadım
Öne çıkan mesajlar