nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dartanian said: www.yonja.com abi. :D abii ben harbi harbi yazdıydım buraya taşşak malzemesi ettiniz :P
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nileppezdel said: Ney malzemesi? yukarda yazıyo ya
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dasaaa said: yav said: kız arkadaşım en iyi arkadaşım sayılır ama bu çok da iyi bişey değil gözüktüğü kadar.. kız arkadaşından ayrılırsan dual damage yazacaksın, unutma.. işte onu biliyorum zaten tehlikenin farkındayım fsd ama yapacak bişi yok
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 :D arkadaşın olmasın zaten ya, dostun olmazsa hiç dost kazığı yemezsin :P
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede said: cüzi bi ücret karşılığında dostun olurum sahip olduğum imkanlardan faydalanmak istiyorsan arkadaşım olabilmene izin veririm :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede said: cüzi bi ücret karşılığında dostun olurum sonra paticik maticik noluyo lan burda diye gelmesinler
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi senin arkadaşa ihtiyacın yokki 1-2 saatini seninle paylaşıcak sonra da ztir olup gidecek biri lazım anladığım kadarı ile. sevgiler,saygılar,iyi forumcuklar.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede said: ne gibi imkanlar sunuyosun? bilmem ki hepsini sayamam ama param çok sana yemek ısmarlarım arada falan? evim çok büyük gelir kalırsın muhabbet olur wii ps3 guitar hero vs oynarız terasımda pinpon oynarız bahçemde mangal
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abaw eve attı direk afgggafkffgad birazdan sana bilardo oynamayı öğretirim derse koşarak uzaklaş fede ahfafgshfah
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 harbi yazik adamin parasi herseyi var arkadasi yok burada herkes fakir ama arkadaslari var :)
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 senko said: fede bobrek gidiyor benden soylemesi. lan olum ne kötü adamlarsınız ya içiniz fesat :D hem böbrek satışından gelecek paraya tenezzül etmem
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ahahaha yalnız buluşmak istemedi adam
Öne çıkan mesajlar