reyou Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 3 film arka arkaya izleyecek kadar vaktim var, 3 farkli tarz olursa cok iyi olur yani LOTR uclemesi gibi olmasa iyi olur, nedir tavsiyeleriniz? ama filmler super olsun cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ula aklıma büyük sinema ipek sineması falan geldi başlık itibari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Llama said: ula aklıma büyük sinema ipek sineması falan geldi başlık itibari ile istanbuldaki versiyonu rüya oluyo bi de beşiktaşta görmüştüm bir kere hem de tam MHP ülkü ocağının karşısında çok komikti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ardeth said: beşiktaşta görmüştüm bir kere tabii tabii.... öledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ne tür lazım agam? ha ben bu ara buna takmış durumdayım: http://www.imdb.com/title/tt0452694/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dasaaa said: Ardeth said: beşiktaşta görmüştüm bir kere tabii tabii.... öledir hem de bi kere sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar