yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bugün tamirci fln geldi adam mı deldi artık naptı bilmiyorum, çamaşır makinesinin borusunda küçücük ufacık bir delik var. Ama su akıtıyor, baya baya kaçıyor yani. Koli bandı ile bantladım iyice belki durdururum hevesiyle ama olmadı tabiki hala akıtıyo :( Evsel bi çözümü var mıdır bunun tamirci mi çağırcam küçücük delik için yoksa. Napmak lazımdır, fikir bekliyorum bi sürü çamaşır war yıkancak :(
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 boru biraz uzun bu nedenle içindeki su tam olarak boşalmıyor genelde. Yani delik kısmı ıslak, ıslak zemine silikon uygulanır mı tutar mı?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 atık su tahliyesi mi bu? gırtlaklı, tırtıklı boru mu yoksa düz mü bi de o var?
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gırtlaklı dedigin ne bilmiyorum da atık su tahliye borusu, tırtıklı, düz boru etrafında halkalar var gibi diyebiliriz
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 suyu boşalt, üstünü sil bezle bişiyle, kurut üstünü saç kurutma makinesi ile. saç kurutma makinesinden çıkmış, sıcakken bi plastik bişi varsa onunla yama yap. silikon tek başına sertleşene kadar tutmaz onu delik çok küçük değilse. varsa bali gibi bişi ile yapıştır yamayı. dışında kalanına silikon geçebilrsin. tırtıkların arasını daha rahat kapar. bir de o borular için tamirciye gerek yok yaw. kendiniz alıp değiştirebilirsin
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 silikon demeye geldim benim akan mutfak borum için yetti
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 silikon mükemmel bi icat, bütün plastikî yüzeylerde kullanıyorum. sineklikte oluşan delikleri bile silikonla doldurduk o derece müptelasıyız.
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 üstünü silikonladım ama kurutma makinesi kullanmadım sadece üstünü iyice sildim kuruttum silikondan önce. Ama borunun içi hala ıslak olabilir yeni çamaşır yıkamıştım. Tutar mı bu ( baya silikon sıktım her yerine )üstünden makineyle kurutmam işe yaramaz heralde bu saatten sonra ...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yanlız delik büyükse silikon içini kapatmasın hehe dışardan dedikleri gibi yama yap olmazsa
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 herhangi bir plastik parçasını eriterek yarığa damlatma yapabilirsin direk yamada yapabilirsin ama dikkatli olmak lazım boruyu tamamen delebilirsin.
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya işte bende delmekten korktum o yüzden bastım silikon u bekliyorum hala kurumadı sanırım, ne zamana kurur tahminen bu silikon denen meret sabaha kadar beklemek mi lazımdır çamaşır yıkamak için??
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sakız bile yapıştırsan olur küçücük delikse. basit çözüm de boruyu değiştirenme kadar işini görür. 5-6 tane sakızı çiğne yapıştır, bezle sar iyice ha silikon da işini profosyonel olarak görür tabi
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aynen iyi etmişsin silikonlayarak.ama en kısa zamanda değiştir bence sen o boruyu.bi de belki dediğin gibi tamirci bi ibişlik yapmış olabilir.baktı tipine,ulan bu hiç çakmaz bu işlerden bişey olsa anında beni çağırır,ohşşş paralar gelsin demiştir.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 camasir makinası icin 1.5 metre su gider hortumu 7.5 lira evsel tamiri budur.
Öne çıkan mesajlar