Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çamaşır makinesi boru tamiri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün tamirci fln geldi adam mı deldi artık naptı bilmiyorum, çamaşır makinesinin borusunda küçücük ufacık bir delik var. Ama su akıtıyor, baya baya kaçıyor yani. Koli bandı ile bantladım iyice belki durdururum hevesiyle ama olmadı tabiki hala akıtıyo :(

Evsel bi çözümü var mıdır bunun tamirci mi çağırcam küçücük delik için yoksa. Napmak lazımdır, fikir bekliyorum bi sürü çamaşır war yıkancak :(
Mesaj tarihi:
suyu boşalt, üstünü sil bezle bişiyle, kurut üstünü saç kurutma makinesi ile. saç kurutma makinesinden çıkmış, sıcakken bi plastik bişi varsa onunla yama yap. silikon tek başına sertleşene kadar tutmaz onu delik çok küçük değilse.

varsa bali gibi bişi ile yapıştır yamayı. dışında kalanına silikon geçebilrsin. tırtıkların arasını daha rahat kapar. bir de o borular için tamirciye gerek yok yaw. kendiniz alıp değiştirebilirsin
Mesaj tarihi:
üstünü silikonladım ama kurutma makinesi kullanmadım sadece üstünü iyice sildim kuruttum silikondan önce. Ama borunun içi hala ıslak olabilir yeni çamaşır yıkamıştım.

Tutar mı bu ( baya silikon sıktım her yerine )üstünden makineyle kurutmam işe yaramaz heralde bu saatten sonra ...
Mesaj tarihi:
ya işte bende delmekten korktum o yüzden bastım silikon u bekliyorum hala kurumadı sanırım, ne zamana kurur tahminen bu silikon denen meret sabaha kadar beklemek mi lazımdır çamaşır yıkamak için??
Mesaj tarihi:
sakız bile yapıştırsan olur küçücük delikse. basit çözüm de boruyu değiştirenme kadar işini görür. 5-6 tane sakızı çiğne yapıştır, bezle sar iyice

ha silikon da işini profosyonel olarak görür tabi
Mesaj tarihi:
aynen iyi etmişsin silikonlayarak.ama en kısa zamanda değiştir bence sen o boruyu.bi de belki dediğin gibi tamirci bi ibişlik yapmış olabilir.baktı tipine,ulan bu hiç çakmaz bu işlerden bişey olsa anında beni çağırır,ohşşş paralar gelsin demiştir.
  • Yeni Oluştur...