wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ya bakan falan zerre bir yerimde değil, benim bakış açımı anla diye şöyle bir şey sorayım. Sıkıyorum sen x ülkesinin padişahısın(vuuuuuuuuuuu) ve ben sanat için bööle kocaman aletli bir heykel yapmış olayım. Dünya magazinin de aha buda x ülkesinin padişahı başlıklı o dev gibi alet yüzünün yakınında, heykelin yanında poz vermiş olarak çıkmak ister misin? Tamam diyorsan bişi diyemem tabi ben kendim olarak ne senin çıkmanı isterim ne de kendim çıkmak isterim.
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 konu da o zaten burada olay heykelim pipisi değil ki zaten heykeli sanat yapan şey de pipi değil heykelin en büyük özelliği çıplak olması değil sanatçı da eminim heykeli millet pipi görsün diye yapmadı bir insan fotoğraftaki durumdaysa ya hiç sanattan-heykelden vs anlamıyordur ya içi öyle fesattır ki anlamadığını belli etmemek kaygısı gütmeden penise odaklanmıştır ve dikkati oraya yönlendirmiştir ya da penislere özel bir ilgisi vardır veya bunlardan bir kaçı veya hepsi
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Selam, Teşekkür ederim, sonra görüşürüz. İyi forumlar..
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 heykelin koluna bakmak ne kadar normalse penisine bakmakta o kadar doğaldır. Abartmayın. Ama bir yandan da "çük" demesi hoş olmamış.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fotoğraftaki bilmem kaç saniyede bilmem kaç kare çekebilen fotoğraf makinesinin takada tukada çektiği resimler sırasında rastgele bi yere bakam adamın bakışlarının bu şekilde yakalanabildiğinin göstergesidir sadece. bilmem nereye bakan obama/kaddafi/gorbaçov fotolarından da bi farkı yoktur.. çok salakça bi şeye değinilmiş eğer adam "auahuah bunun pipisi var be!" tarzı bi açıklama yapmadıysa.. sizin gün içinde fotolarınızı çeksek böle bilmem bin kare.. eminim bi sürü "allahın gerzeği, harekete bak allam yaa" pozunuzu yakalarız..
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fotoğrafı koymamın amacı adamların genel tutumuna bir örnek neyse peki adamlar sanatın kalkınması için çabalıyor sanatçıya destek veriyor ve değerini biliyor peki
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 pipiyi sanat malzemesi yapmayın beyler.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sanatla alakali ufacik bisi bile yok sanat subjektiftir herkes farkli yorumlar kimse anlamak begenmek takdir etmek zorunda degildir sanatcininda halki yonlendirmek etkilemek gibi bi beklentisi olmamalidir duygularini disa vurur tepkilere gore begenilir/begenilmez. burda gelipte hic sanattan anlamiyorlar desteklemiyorlar demekte ne kadar dogru bilemedim ronesans tablosu gibi mi yasiyorsunuz anlamadim
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 vermek istediğin mesajı anlıyorum ve katılıyorum da. Ama bu kadar da paranoyaya bağlamamk lazım diye düşünüyorum. teşekkürler iyi forumlar. oh wait
Öne çıkan mesajlar