pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Osi acc daha onceden bi cocuktan almıstım eleman sanırım assisti craklemis block yemis neyse simdi register ettim yeni register code de geldi programdan register ettim fakat hangi sekmeye tıklasam functions disabled diyor :( simdi register oldum zaman gecmesimi gerekiyor?[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 kodu yazdığın zaman direk açılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: EagleEye, 18 Ağustos 2004 17:06 tarihinde demiş ki: kodu yazdığın zaman direk açılması lazım hala aynı ya deli olcam :([signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 nası register ettin bi anlatsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Aynen bu adımları takip ettim ama cık :( Step-1 Step-2 Step-3[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: pokemon__RIZA, 18 Ağustos 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Aynen bu adımları takip ettim ama cık :( Step-1 Step-2 Step-3 up :([signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 seedi yolladıktan sonra sana bi key göndermeleri lazım. Bu keyi oraya yazarsan olması lazım. Hala olmuyorsa mail at.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Divin, 18 Ağustos 2004 20:03 tarihinde demiş ki: seedi yolladıktan sonra sana bi key göndermeleri lazım. Bu keyi oraya yazarsan olması lazım. Hala olmuyorsa mail at.. mail attim fakat cevap gelmedi, resim koydum functions disabled yazan yeri gonderdim elemanlara, ingilizcem iyi degil [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 18 Ağustos 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 http://www.tugsoft.com/UOAssist/locate_key.asp gir locate key e asistinde olay numarı yaz ve orda cıkan kesmi ? isareti olan yere yapıstır bu kadar full version felan yazması lazım yanlıs hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Whitehaven, 19 Ağustos 2004 00:20 tarihinde demiş ki: http://www.tugsoft.com/UOAssist/locate_key.asp gir locate key e asistinde olay numarı yaz ve orda cıkan kesmi ? isareti olan yere yapıstır bu kadar full version felan yazması lazım yanlıs hatırlamıyorsam aynen ole yapıyorum ama olmuyor kimsenin basına gelmedimi bole birsey:([signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sorununu açıklayıcı bi mail at yardımcı olacaklardır bizim buradan yapabileceğimiz bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Acc satın aldıgım elaman cracklemeye calismis Assist i :( o yuzden 50$ odedigim halde register olmadı code geldi ama anlamadım gitti oyuna login oldugumda functions disabled diyor altta bununla ilgili mail yazmamda yardımcı olurmusunuz, tesekkurler. Thank you for your order concerning 'seed': IX3HXYA-43Z2H8A-DKHF7DC-RHH. 9T55-C7V-NRIUW6-KMU6B-ASN8TL-DQYYD-HH Above is your registered key for UOAssist. The key is good but because the account was disabled it will not work until the next update to UOAssist. Your credit card was charged: $50.00US Thank you for ordering UOAssist. Tugsoft (Her iki codede degisiklik yaptım) [signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 19 Ağustos 2004 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 19 Ağustos 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: pokemon__RIZA, 19 Ağustos 2004 12:31 tarihinde demiş ki: Acc satın aldıgım elaman cracklemeye calismis Assist i :( o yuzden 50$ odedigim halde register olmadı code geldi ama anlamadım gitti oyuna login oldugumda functions disabled diyor altta bununla ilgili mail yazmamda yardımcı olurmusunuz, tesekkurler. Thank you for your order concerning 'seed': IX3HXYA-43Z2H8A-DKHF7DC-RHH. 9T55-C7V-NRIUW6-KMU6B-ASN8TL-DQYYD-HH Above is your registered key for UOAssist. The key is good but because the account was disabled it will not work until the next update to UOAssist. Your credit card was charged: $50.00US Thank you for ordering UOAssist. Tugsoft (Her iki codede degisiklik yaptım) Senin key yukardaki bold karakterli kombinasyon. Keyde sorun yok ancak cracklenmeye çalışılan bi account olduğu için ancak gelecek UO Assist update'inden sonra çalışmaya başlayacakmış. Yani biraz daha beklemen lazım, olağandışı birşey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Divin, 19 Ağustos 2004 13:30 tarihinde demiş ki: said: pokemon__RIZA, 19 Ağustos 2004 12:31 tarihinde demiş ki: Acc satın aldıgım elaman cracklemeye calismis Assist i :( o yuzden 50$ odedigim halde register olmadı code geldi ama anlamadım gitti oyuna login oldugumda functions disabled diyor altta bununla ilgili mail yazmamda yardımcı olurmusunuz, tesekkurler. Thank you for your order concerning 'seed': IX3HXYA-43Z2H8A-DKHF7DC-RHH. 9T55-C7V-NRIUW6-KMU6B-ASN8TL-DQYYD-HH Above is your registered key for UOAssist. The key is good but because the account was disabled it will not work until the next update to UOAssist. Your credit card was charged: $50.00US Thank you for ordering UOAssist. Tugsoft (Her iki codede degisiklik yaptım) Senin key yukardaki bold karakterli kombinasyon. Keyde sorun yok ancak cracklenmeye çalışılan bi account olduğu için ancak gelecek UO Assist update'inden sonra çalışmaya başlayacakmış. Yani biraz daha beklemen lazım, olağandışı birşey yok.. cok tesekkur ederim burayı cidden okumamısım :( "not work until the next update to UOAssist."[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 biliyorum garip ama simdi elemanların sayfasına baktım her ay nerdeyse update var. ya bu ay olmazsa biliyorum yapıcak birseyde yokta off içim acıyor içim :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 20 Ağustos 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 takma o kadar uoa olmadan da oynarsın idare et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Divin, 20 Ağustos 2004 13:51 tarihinde demiş ki: takma o kadar uoa olmadan da oynarsın idare et... sırf merak yuzunden 50$ verdim :( o koyuyor neyse yapcak birsey yok salaklıgımı sizinle paylasmak istedim[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben uoassist kullanmadım daha hiç(bi ara crackli kullanmıştım onu saymazsak :P) pekte farketmiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: EagleEye, 20 Ağustos 2004 14:44 tarihinde demiş ki: ben uoassist kullanmadım daha hiç(bi ara crackli kullanmıştım onu saymazsak :P) pekte farketmiyor yani benim icin en onemli sey su regleri filan gostersin bide makro olayı icin iyi diyorlar,1 sunucuda gordum adamda tool yok gibiydi ekranın en ustunde regleri gosteriyodu.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ben kendim kontrol ediyorum regleri heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar