Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 herkes en sevdiği opeth şarkılarını yazarsa sevinirim 1.Black Rose Immortal(black rose immortal diye fısıldamasına hastayım) 2.A Fair Judgement 3.The Drapery Falls 4.Demon of The Fall 5.To Bid You Farewell 6.Windowpane 7.Advent 8.Blackwater Park 9.Death Whispered A Lullaby 10.In The Mist She Was Standing
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Benim sıralamam şimdide; 1)Demon of the fall 2)Requiem 3)Benighted 4)Black Rose Immortal 5)Credence 6)Hope Leaves 7)The Drapery Falls 8)Face of Melinda 9)To Bid You Farewell 10)Bleak[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 harvest en iğrenç şarkısı olmakla beraber a fair judgement bana göre en kralı. bleak'i de bir zamanlar beğenirdim şimdi ağır geliyor.[signature][hline]kronik yorgun
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1-)The Face of Melinda 2-)The Amen Corner 3-)When 4-)Blackwater Park 5-)Demon of the fall 6-)To Bid You Farewell 7-)April Ethereal 8-)Serenity Painted Death 9-)Nectar 10-)The Moor[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1)In My Time of Need 2)Moonlapse Vertigo 3)Ending Credits 4)Face of Melinda bu kadarını yapabileceğim. Çünkü sadece 2 albümünü adam gibi bişliyorum[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1-Black Rose Immortal 2-The Drapery Falls 3-Remmember Tommorow(iron maiden orjinali) 4-Demon of the Fall 5-Advent 6-Blackwater Park 7-The Master and The Apprentice 8-To Bid You Farewell 9-Nectar 10-April Etheral e bitmioki bu:)surekli bisi gelio aklima[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 The Night And The Silent Water master's apprentices(doğru yazılışı bu) deliverance windowpane to bid you farewell crecedence Demon Of The Fall harvest Godheads Lament A Fair Judgement bonus track heehe:D Remember Tomorrow (Iron Maiden cover)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 face of melinda death whispered a lullaby hope leaves a fair judgement black rose immortal to bid you farewell still day beneath the sun ending credits benighted deamon of the fall not: remember tomorrow'u saymadım ama saysaydım 2. olurdu heralde.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1)Black rose immortal(hayatımda dinlediğim en iyi şarkılardan diyebilirim) 2)To bid you farewell(ühühü :() 3)Demon of the fall 4)Blackwater Park 5)Nazlı yarim haber salmış 6)Karma 7)The amen corner 8)when(kısaca my arms your hearse in hepsi :)) 9)the amen corner 10)Black rose immortal(hastasıyım)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM [Bu mesaj Proxa tarafından 20 Ağustos 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 benighted'ı en üste koyardım herhalde. altına da böyle akustik şarkılarını damnation albümünü serpiştirirdim. ama her şekilde clean vokallerini koyardım. bi damnation albümüne bi deliverance albümüne bakınca sanki farklı gruplarmış gibi geliyor mikael sağolsun. brutal sevemedim bir türlü. remember tomorrow'u cover olduğu için saysak mı bilemedim. ama sayarsak en başlarda olurdu. [signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 20 Ağustos 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 When abi ötesi yok[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar