Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ..... ne yapmak gerekiyor? Bir türlü anlayamadım ben. Bu Justice Pointler 4k'da cap'a ulaşıyormuş diyorlar. 350 civarı triumph/frost emblem şimdiden cap'e ulaşmanız için yeterliymiş, geri kalanı gold'a çevrilicekmiş yine falan. Ayrıca şimdiden Justice Point'de cap'e ulaşmanın hiçbir anlamı olmayacak çünkü 85'e levellarken zaten cap'e ulaşıcak kadar kazanıcaksınız o yüzden şimdi saronite/gem satsanız daha iyi de diyorlar. Nedir, ne değildir, ne yapmak en iyisi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 85 heroic bosslardan 75 jp gelio. lvl 85 olana kadar nasil tekrardan cap e ulasicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Cata gelince JP'lerde cap olmayacak. 4000 sayısı, millet deli gibi şimdiden farmlamasın diye, şu an için yapılan bi soft cap. Yine,millet deli gibi kasmasın diye geçen hafta 1 emblem 2,75 JP oranını 11,58 JP'ye çektiler. Şu an ki oranlarla thriump ve frost toplamın 346 olsa cap'e ulaşıyorsun. Ayrıca Level alirken nasil JP aliyosun onu anlamadim? Sadece heroiclerden gelmiyor mu JP'ler? Öyle olsa bile, Cata gelince gider alirsin level 85 blue itemlerini bankada durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Abi beta b'sini oynamışlığım yok valla, siz anlatın ben dinleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 4.0.1 gelince emblemlar JP olcak. 4000 soft cap. eğer 4k'yı geçtiysen harcayana kadar kazanamayacaksın. 4.0.3 geldiği zaman da JP'ler 4k'ya çekilecek ve 4k'nın üzerindeki her bir JP için 47s50c miktarında para gelicek çantana. Bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ve cata release olduktan sonra kazanacağın jpler muhtemelen 4000+ üzeri jp vermeye devam edicek ama yine büyük ihtimalle badge of justice gibi WOTLK heroiclerinden gelen badgeler sadece paraya dönüştürülebilecek JP ye etkisi olmayacak böylece cata release sonrası JP yi sadece cataclysm instanceleri verirken diğerleri sadece para vericek ve cata henüz cıkmadan milletin deli gibi jp biriktirmesi de önlenmiş olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 20 badge'e bi kırmızı gem alsan, 90g falan. catada 20 badge 110g olucak. AH ile uğraştığına değmez, frostlarla PS al-sat, triumphları biriktir bence ben öyle yapıcam, 500+ fln triumph var ne kadar giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Abi galiba 4.0.1'den sonra cataclysm gelene kadarki dönemde şuanki heroicler justice point vercekmiş emblem yerine. Yani anladığım kadarıyla 4.0.1 gelmeden önce 350 tane lazım diye kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 jp stackleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar