Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wotlk badgelerinin kaldırılması ve yeni gelicek sistem hakkında


Jaxx

Öne çıkan mesajlar

..... ne yapmak gerekiyor? Bir türlü anlayamadım ben.

Bu Justice Pointler 4k'da cap'a ulaşıyormuş diyorlar. 350 civarı triumph/frost emblem şimdiden cap'e ulaşmanız için yeterliymiş, geri kalanı gold'a çevrilicekmiş yine falan.

Ayrıca şimdiden Justice Point'de cap'e ulaşmanın hiçbir anlamı olmayacak çünkü 85'e levellarken zaten cap'e ulaşıcak kadar kazanıcaksınız o yüzden şimdi saronite/gem satsanız daha iyi de diyorlar.

Nedir, ne değildir, ne yapmak en iyisi ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cata gelince JP'lerde cap olmayacak. 4000 sayısı, millet deli gibi şimdiden farmlamasın diye, şu an için yapılan bi soft cap.
Yine,millet deli gibi kasmasın diye geçen hafta 1 emblem 2,75 JP oranını 11,58 JP'ye çektiler. Şu an ki oranlarla thriump ve frost toplamın 346 olsa cap'e ulaşıyorsun.

Ayrıca Level alirken nasil JP aliyosun onu anlamadim? Sadece heroiclerden gelmiyor mu JP'ler? Öyle olsa bile, Cata gelince gider alirsin level 85 blue itemlerini bankada durur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ve cata release olduktan sonra kazanacağın jpler muhtemelen 4000+ üzeri jp vermeye devam edicek ama yine büyük ihtimalle badge of justice gibi WOTLK heroiclerinden gelen badgeler sadece paraya dönüştürülebilecek JP ye etkisi olmayacak böylece cata release sonrası JP yi sadece cataclysm instanceleri verirken diğerleri sadece para vericek ve cata henüz cıkmadan milletin deli gibi jp biriktirmesi de önlenmiş olucak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...