BaaL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paticik Sports League gururla sunar: Cup #1 double elimination metoduyla, klasik kurallara sahip (bo3, 1 er map, 3. maçta map eleme ya da ortak karar) bir turnuva. hazır ortalıkda lig yok turnuva yok gene, biz yapalım diyerekten girişilmiş bir aktivite. oyuncu sınırlaması yoktur. sign-up için : http://challonge.com/tournament/signup/7sa7gemqsd (üşenirseniz siteye üye olmasanız da olur) ödül : 50cl bira. (kendi parasıyla Eskişehir'e gelene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kaydoldum ben de zamanı falan yazmamışsın uyarsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 zamanı haftasonu tabiki. ctesi başlar akşam 8:00 pazar biter 8:00 da başlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Estriel.887 Benide ekelyebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kendini eklesen sign-up sayfasından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 BaaL said: kendini eklesen sign-up sayfasından ? Battle nicki Estriel ile ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Nocturnal#625 Varım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bende login oldum. charcode yazarken farkettim ki 2 gün önce askerlik şubesinde adresimi verirken apartman numarası yerine charcode'u mu vermişim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ahahah bnetten bulur tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 12 kişi olmuş bile. gogogo. bu gece kayıtlar bitecek chart çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gogo signup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 zodiac#333 hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 1 saat sonra chart çıkıyor yarın akşam 8 de maçlar başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://challonge.com/psl chart çıkarıldı. maçlar yarın akşam 8 de başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 BaaL said: http://challonge.com/psl chart çıkarıldı. maçlar yarın akşam 8 de başlıyor. rakibin id yok nerden bulcaz keske nicklerin yanına herkes kod yazaydı edit. üst mesajda yazmış id nick farklı olunca göremedim sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 listedekilerin çoğu var zaten benim friendlistte ben ayarlarım herkesin maçını. oyman,cinnet,homer yok bir tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Oyman bari ilk turda gelmeyeydi ya. Kaçtı tüm heves falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bakas said: Oyman bari ilk turda gelmeyeydi ya. Kaçtı tüm heves falan:D Bu arada şimdi farkettim, beni 2 maça kaydetmişsiniz, iluvatarla da ben karşılaşıyor gibi duruyorum. Nocturnal b.net kullanıcım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Oyman code: 141 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bişey olmaz loser's bracket dan geri gelirsin :) ben signup olmamışsın diye eklemiştim kendi ekledigimi sildim. 1 kişilik yer var arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 benide ekle baal Bleda: code 803 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 baaluo # 675, yarın rakibine ulaşamayanlar bana ulaşırsa kolaylık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 oymanı yenicem azimliyim inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 BaaL said: bişey olmaz loser's bracket dan geri gelirsin :) yalnız chart tek eleme görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aşşa indir sayfayı loosers aşağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar