Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Selamlar, Simdi benim is icabi verilen bir kac ozelligi desteklemesi gereken Intel veya ARM tabanli bir board listesi cikarmam gerekiyor. Bu konu hakkinda bana burdan biraz yardim edebilecek birileri var mi? Ya da elektrotekno.com tarzinda turkiyeden veya y.disindan onerebileceginiz siteler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 verilen ozellikler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 mini-ITX veya pico-ITX formunda olacak. -LVDS ile LCD surmek -USB/PCI ile h.264/VC1 encoder kart eklemek -Wi-fi desteklemek -HDD veya SSD ile bilgi saklayabilmek -HDMI/DVI destegi ile harici bir goruntu saglamak -Ethernet destegi -RS232 portu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 via'lara baktınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hmm via'ya bakmadim hic ama soyle bir kart http://www.friendlyarm.net/products/mini2440 cok mu eksik olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 :D valla çok acil değilse kharon summon olmadan, bi yorum yapmadan alma =) pico'lardan eve bir sistem toplamıştı bi arkadaşım, 1seneden fazla oldu sanırım. via'ların çok ucuz olduğunu söylemişti fiyat/performans olarak. ondan dedim pico için via'lara baktın mı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Aciliyet yok =) via'da da soyle bir kart Via buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya üretici sitesine bakınca bi sürü şey bulunuyo, intelde çogzel mini-itxler var. kolay kolay bulunmuyo piyasada bunlar malesef :) en azından tam istediğin modeli bulamıyosun uyuz oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 simdi mini itx ler acayip canli, butce islemci platform diyince ortalik baya $en, clarkdale islemci kabul eden mitx bile var yani, o acidan scope u tam anlamadigim icin kesin cevap veremiyorum. kullanim ve genel amacdan bahsedilirse daha basit olur konusmasi. nvidia ion; intel h55, h57, g45 ; via nano, via epia falan derken sonu yok cunku, hatta intel atom a kadar gidiyor bi ucu. edit: verilen ozellikler o kadar generik ki o/b olarak tek sikinti cikartabilecek ozellik wifi, o da kufur gibi paralara cok performansli bir bicimde cozulebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Genel amac icin 1080p hd hddye ya da bir sd karta kayit yapmak denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 snowboard sandım içim cız etti, çıkıyorum başlıktan bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hadise 1080p ise hizli hizli geceyim, nvidia ion/intel board lar ile atom islemcilere kisildigin icin istedigin performansta playback alamayabilirsin/hatta sistem optimizasyonunu da dusunursek kafadan alamazsin denebilir bile. via nano 3000 ler cok basarili alternatifler ama turkiyede nano bulmak problem , ustune nano 3000 bulmak basli baslina problem. bulunursa zaten bunlar muazzam bir platform , baktigin embedded lar tam bu isi goruyor, yurt disindan elde etme sansin varsa nano lar uzerine konusulabilir. birde en basarili fikirlerden biri h55 ile i3 islemciler olabilir ama ivir zivir derken fiyatlari alip basini gidiyor turkiye sartlarinda. secenek cokta, ederinde secim neredeyse yok gibi. bilemedim =/ fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 su wifi isin icine girince niye fiyat tavan yapiyor. cok mu pahali bi wifi modulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 genelde ek pcb oluyor, uretim maliyetleri artiyor. herzaman external usb wifi almak daha mantikli ve basarili sonuc veriyor. artik internal lara o kadar gerek yok, hem memnuniyetsizlik de board degistirmek soz konusu degil, usb yi at gitsin. ustune direk uretici direk kendisi uretmiyorsa araya baskasini da kari giriyor, yok broadcom , yok marvel , texas hede. tek intel bu konuda sansli , onlarda saskin zaten board fiyatlandirma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Kharon nano3000 icin arastirayim bari ben. Amerika'da olduğumdan belki bulmam kolay olabilir. Vialara baktim da adamların merkezi almanya ordan kargo ile gönderiyorlar sanırsam. neyse gerçi benden zaten sadece ölesine fiyat listesi istediler. Cok fazla üstüne düşeceklerini de zannetmiyorum. Wi-fi için de dediğin gibi usb modüllerini görmüştüm onları yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bi soru daha sorayim Simdi Via board olarak dusunuyorum da 1.3+GHz VIA Nano su islemci yeterli olur mu hd video kaydetip oynatmak icin? Bi de ram konusunda 512 mb yeter diye dusunuyorum da yoksa 1gb mi alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 nano olup da 1.3 olan birsuru islemci var, islemci koduna gore konusmak gerek. hd icin 512 yetmez. os a gore de degisir tabi de, yine de yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 1.3+GHz VIA Nano 3000 E-Series 64-bit Embedded Processor bi de bu var 1.5GHz VIA C7® 2.sini gondermemim sebebi; onun boardunda hdtv output olmasi fakat ilkinin boardunda oyle bir ozellik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 simdi orda bi karisiklik olmus galiba, sen processor bakiyorsun. bakman gereken epia embedded board lar. onlarda nano 3k e serisi islemci de , c7 serisi islemci de secebiliyorsun, board larda hd cikis olan da var, cift gigabit lan cikis olanda var. hatta al derli toplu link. ornegin m850 ,nano 3k e serisi islemci, hdmi cikis var, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yok ben de kart bakiyorum ama kendi sitesi de dahil olmak uzere nette hicbir yerde via kartlarina benim istedigim islemciyi secebilecegimi goremedim. su sekilde hep belli boardlara belli islemciler koymuslar oyle satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yalniz link vericem diyip bosluk koymusum asdf. http://www.via.com.tw/en/products/embedded/ProductSeries.jsp?serialNo=2 embedded sistemleri ooyle muazzam seceneklerle cikartmiyorlar zaten, board basina bi mediocre, bide high level islemci takiyorlar, genelde ya tek ,ya iki secenek var. benim bahsettigim nano 3k E serisi ile vx9k nin birlikte kullanildigi m850 idi. tabi daha once de dedigim gibi nano 3000 lerde stoklar problemliydi sadece turkiye degil dunya da da bu sekilde. hayli araman gerekebilir. veya sansina elinle koymus gibi bulursun, artik bilemiyorum. ama benim oncelikli tavsiyem c7 den ziyade n3k ya dogru yogunlas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mesela http://www.logicsupply.com/products/epia_p820_12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Evet aynen dedigin gibi Kharon gercekten nano3k islemcileri gectim nano olanlarin bile stoklarda bulmak sorun. Neyse bakalim bu gece de arastirayim da yarina biseyler hazirlamis olurum artik =) En kotu c7 ile beraber EX1500 boardunu alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar