Crysis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 reyou said: sunu izle; http://www.popiler.org/PopilerYorum.aspx?popiid=948¤tpage=1 teyzem bunu izleyerek hem sigarayi birakti hemde 4 kilo verdi. bu video aradığım motivasyonu verdi, izledikten sonra bıraktım 5 gündür içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Şu sigara bırakma topiclerinde de ne post kasılıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bende sigarayı bıraktım 4 sene önce,7 ay kadar içmedim,sonra tekrar başladım.günde 1 paketi geçiyor.deminde o verdiğiniz linki izlemeye başladım,bi baktım paketin yarısı duruyor daha :D dedim önce son teke kadar içeyim,bırakırsam boş paket olsun öyle bırakayım :D video beklemede anlıyacağınız.paketim bitsin izlemeye başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Pyro said: Şu sigara bırakma topiclerinde de ne post kasılıyor arkadaş. post kasarak kendimi ödüllendiriyorum asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bırakılmaaaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 6 sene Marl. iciciliginden sonra biraktim 6 aydir icmiyorum cok mutluyum herkese tavsiye ediyorum birakin hic geregi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 haha 1 haftadır her sabah "kalkar kalkmaz sigarası" nı içtikten sonra bırakıyorum, her kahvaltıdan sonra tekrar başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar