DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Beyoğlu Tünel e gelmeden solda bir oyuncakcı var hergün önünden geçerkene vitrininde çok şiyin bi kurbağa görüyorum. Bilginize arz ediliy =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bende bu oyuncak kuzu var yıllardırda kullanrım,çok memnunum.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ZUZUUUUUUUUUU!!!![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 diab hanım beyoğlundan tünele doğru yürürken mi solda tünelden beyoğluan yürürken mi?
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 galatasaraydan tünel e yürürkene solda =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 gurbak gurbak gurbalak gurbak gurbak gurbalak gurrrrrrbak gurrrrbak[signature][hline]Paticik
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 dogmeat o kuzu ne oyle abi feti$ist lere falan ozelmi? hani koy feti$i yapmak istersen diye?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Valla aklıma geldi söyleyemedim. :) Ehuea. Hoş bişey tabi :) Yumuşacık. Yanlız gecelerde ateşli bi arkadaş. Koyun. Koyun. Direk.//İsimden kaybediyo.[signature][hline]Paticik [Bu mesaj kiddo tarafından 20 Ağustos 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Kim neden oyuncak kurbağa ister mıncıklamak için anlamam. Bana hediye etseler ben o kurbağayı sadistik emellerime alet ederim nihahahaha[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Berk, 20 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: sen yıllarını versen noolur pakize suda kılıklı seni lol triplesexuel adam seni kız kafana atacak kaplumbağa salya sümük geleceksin yanıma efe ben nerde hata yaptım diye :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kuzumun adı leydi,kendisine çok temiz duygular besliitorumm ayrıca hayatımı biirleştireceem insan...koyunda o! lütfen yani.yorumalrınza dikkat edin.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 Ağustos 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar