Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jedi slot...

GrandFather

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Elvyn SOE SW gibi bir hazinenin içine nasıl edilir gösterdi tamamen. Dünyada iki elin parmaklarını geçmeyen jedi varken, salaklar holo grind gibi komple gereksiz bir iş yaptılar. RP olayını (jedi gibi RP in dibine vuran bir şeyde hemde) hiç umursamadan ceday slotlar açtılar. Eeh sonuçta noldu, etraf üstünde title i ve robe u, elinde saber i sallaya sallaya gezen adamlarla doldu.

Simdi questler başlayacak ve eğer kolaylarsa ben bırakıp CoH a geçeceğim. Zaten EQ2 ve D&D Online ı beklerken beni oyalasın diye oynar oldum, böyle bir hazinenin başka türlü içine edilemezdi yani. Hala bug dolu oyun.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others.

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ufak bir hatırlatma, P10 dan itibaren slotu açılacak arkadaşlara yeni char yaratma şansı verilmeyecek, hali hazırdaki karakterleri force sensitive olacak. Her yer force sensitive guy kaynayacak yani.[signature][hline]MSN = [email protected]

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

holo grind ney bir. İkincisi ben jedi olmak için oyunun söylediği dallarda uzmanlaşman en sonuncusunda da söylemediği bir dalda uzmanlaşman gerekiyor. Yani oyunun oynamıyorum sordum. Ayrıca SOE SW nin içine nasıl edilir göstersi derken ben mi ettim yoksa edeni mi gösterdim ahanda 3.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dedim ki, SOE SW nin için etti. Böyle güzel bir hazineyi mahvetti, yanlış anlamışın :)

O eskidendi, işte öyle skiller kasmayla olan a holo grinding deniyordu.
Artık quest sistemi var.[signature][hline]MSN = [email protected]

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

Test centerdan anladigim kadariyla quest sistemi yok sadece 5-6 quest yaptiktan sonra büyük bir exp grind baslayacak...Eger pub 10 test center daki gibi olacaksa holocron olayinin geri gelmesi cok iyi olur...Sony Online Entertainment[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Master Bounty Hunter

[Bu mesaj Sylian tarafından 19 Ağustos 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...