GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bende jedi slot actim fakat p 10 dan once jedi charimi yaratamayackmiyim?? Bide Bi Publish 10 en erken nezaman gelir? [Bu mesaj GrandFather tarafından 22 Temmuz 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Kac Profession sonunda? birde professionlarini yazabilir misin?[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH/Entertainer(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yaratamayacaksın[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 p 10 hakkında bi bilgin varmı en erken yada en gec nezaman cıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 pub 10 tarihi 24 agustos deniyor. simdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 kesin tarihi ogrendim 10 agustosmus.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 abi bu kadar sans olurmu ya kiskandim.sen al oyunu ilk masterde jedi ol ha.bosuna kasioz biz bosuna[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 End of august dedi devler pub 10 için[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ilk Master? Biraz açsanız konuyu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 acmiyoruz. [Bu mesaj estrangeds tarafından 23 Temmuz 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 erman hoca [Bu mesaj GrandFather tarafından 23 Temmuz 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 pub 10 patch 10 mu yoksa patchlerle publer aynı değil mi? patch 10 çıktı da ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 pub 10 kardeş ak ile kara ozaman belli olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hehe ommarcım sanada hayırlı olsun ilk holaları acanlardan biride sendin hakkınla jedi actın tebrik ediyorum kolay gelsin diyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Abi jedi açmak bu kadar kolay mı yani önüne gelen herkes jedi olcak o zaman.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Elvyn SOE SW gibi bir hazinenin içine nasıl edilir gösterdi tamamen. Dünyada iki elin parmaklarını geçmeyen jedi varken, salaklar holo grind gibi komple gereksiz bir iş yaptılar. RP olayını (jedi gibi RP in dibine vuran bir şeyde hemde) hiç umursamadan ceday slotlar açtılar. Eeh sonuçta noldu, etraf üstünde title i ve robe u, elinde saber i sallaya sallaya gezen adamlarla doldu. Simdi questler başlayacak ve eğer kolaylarsa ben bırakıp CoH a geçeceğim. Zaten EQ2 ve D&D Online ı beklerken beni oyalasın diye oynar oldum, böyle bir hazinenin başka türlü içine edilemezdi yani. Hala bug dolu oyun.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bu arada ufak bir hatırlatma, P10 dan itibaren slotu açılacak arkadaşlara yeni char yaratma şansı verilmeyecek, hali hazırdaki karakterleri force sensitive olacak. Her yer force sensitive guy kaynayacak yani.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yok 2. char veriyorlar ama main char. jedi oluyor direk(İstemezseniz 2. yi yaparsiniz ama tekrar exp grind etmeniz gerektigi icin kasar)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 holo grind ney bir. İkincisi ben jedi olmak için oyunun söylediği dallarda uzmanlaşman en sonuncusunda da söylemediği bir dalda uzmanlaşman gerekiyor. Yani oyunun oynamıyorum sordum. Ayrıca SOE SW nin içine nasıl edilir göstersi derken ben mi ettim yoksa edeni mi gösterdim ahanda 3.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben dedim ki, SOE SW nin için etti. Böyle güzel bir hazineyi mahvetti, yanlış anlamışın :) O eskidendi, işte öyle skiller kasmayla olan a holo grinding deniyordu. Artık quest sistemi var.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 SOE nin açılımı ne bir, e quest geldiyse herkes jedi olur ne ala 2.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Test centerdan anladigim kadariyla quest sistemi yok sadece 5-6 quest yaptiktan sonra büyük bir exp grind baslayacak...Eger pub 10 test center daki gibi olacaksa holocron olayinin geri gelmesi cok iyi olur...Sony Online Entertainment[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter [Bu mesaj Sylian tarafından 19 Ağustos 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 exp grind de exp mi kasiosun paso[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evet eger dev ler kiyak gecipte 6.250m fs exp gerekecek hale getirirlerse yaklasik 3m combat exp sonrasi acabilecegiz jediyi(Craft cok daha fazla kasiyor)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter [Bu mesaj Sylian tarafından 19 Ağustos 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Alın size bir piket hesabı: yani 10000 piket ediyor. Yaklasik 1428 piket görevi yapiyor. Günde 20 görev yapsan 71 günde acarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar