Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Firefox, chrome, itunes, microsoft office programlarını açarken daha açmadan çalışmayı durdurdu diye bir uyarı çıkıyor ve açmıyor. Acaba neden kaynaklanıyordur dün gece gayet hepsi çalışıyordu. 3 gündür açık bilgisayar ama kafam kadar fanlar var bi sıcaklık yok gibi alette o yüzden olabilirmi? edit: silip tekrar yükliyim dedim uninstall yaparkende çalışmayı durdurdu ekranı çıkıyor ve silinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 wista ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 evet vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 modern warfare 2 yide açmıyor 11.5 gb çektim netten bidaha yükleyemem yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 res at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ram bitmiş olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ram gibi geldi.aynı problem başıma gelmişti, laptopta, arızalı çıktı ramin biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 1 senedir paşalar gibi kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı. Trojan falan bulaştı sanırım format atıcam alete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar