bansheee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Pasta said: Sufi said: "15'inde yar sevdim" diye türkü yakan bi gelenekten geliyoruz. 15 yaşındaki çocukla ilişkide çocuğun rızasını soran hakime niye şaşırıyorsunuz ki? edit: başlık kız 12 yaşında diyor haber 15, o yüzden 15 dedim. ama 12yse de farketmez, durum hala üstte dediğim gibi. bakınız: "henüz girmiş 13-14 yaşına, edalı işveli köylü güzeli"ne sacmaliyosun lan sen? adam bişey saçmalamıyo, türküler saçmalamış.Sen bi de adamın yazdığını çook yanlış anlamışsın
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Adamın yaptığı şey türkülerle kültürle açıklanamaz (justify demiyorum açıklama diyorum) iğrenç misiniz?
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Pasta said: Adamın yaptığı şey türkülerle kültürle açıklanamaz (justify demiyorum açıklama diyorum) iğrenç misiniz? Abi kafa mı buluyorsun??
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Varılan nokta ile konun başlama noktasını düşünüyorumda buradaki herkes bu olay hakkında görüşüp karara bağlanıcak bir ortamda olsa herhalde sonuç türkülerin yasaklanması olacak :D. Olaya + Habere + Adalet sistemimize (yavaşlığına hafifletici sebeplerine) hiç yorumda bulunmuyorum çünküü yorumda bulunursam küfürden banlanmak istemiyorum (yeterince paramda yok %100 haksız olurum :()
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 türkülerin pedofili ağzıyla yazıldığını değiştirmiyor bu durum.
Öne çıkan mesajlar