sughnuk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 .sit uzantılı dosyaya ulasmak zorundaym god help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Nerede çıktı bu neyle ilgili[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bi program vardı neydi ya?hah hatırladım Sittir Git diye o açar kesin:D[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: LevieMaxilack, 11 May 2003 03:08 tarihinde demiş ki: bi program vardı neydi ya?hah hatırladım Sittir Git diye o açar kesin:D[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... amma malmışın sende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 netten bi dosya indirdim "sit" uzantılı o bakımdan sordum... boyle dallamalar arada çıkar galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bulmak mı istiyorsun yoksa açmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sit biseyin sikistirilmis dosya turuydu bi nevi winzip, dosyayi ac sonra find app program from internet de cikiyodu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 al bakalım böyle dallamalar açıyo öyle dosyayı [hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel bilgi olsun diye yaziyorum sit bilgimiz zip formatinin Mac platformundaki benzeri diyebiliriz. LevieMaxilack'in verdigi link su anda en cok kullanilan sit programi olmaktadir bende tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar