zicanzee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ilk önce herkeze meraba ben bakırköyde oturuyorum ama boks kursu bulamıyorum acaba bilen biri varsa yazabilirmi iyi biyer bide özel ders almak istiyorum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 zuhurat babaya giden yolun orda ring var kick box egitimi güzeldir araştırırsan bulabilirsin baya giden arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zicanzee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ya benim aradıklarım thai boks ve boks arıyorum thai boks kickboksdan daha iyi diyolar oyüzden bildiğin biyer varsa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Şu zuhratbaba daki yerin tarifini daha detaylı alabilirsem gitmeyi düşünüyorum, tam ismi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zicanzee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 benim önerim kickboxdan daha iyi bi spor thaibox bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zicanzee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hiçmi boks yeri bilen yokya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ringbakirkoy.com diye adresi var ring spor merkezi diye geçer tamer hocaydı galiba adı arkadaşlar gidiyor baya begenmişler hünerli bir hoca tavana tekme falan atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Gittim konuştum bugün, 125 tl dedi aylığına, hızlı adımlarla uzaklaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 piyasası böyle bu işin normal bence ben 100 lira body salonnua veriorum kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 dreagloth said: Gittim konuştum bugün, 125 tl dedi aylığına, hızlı adımlarla uzaklaştım. ne bu muay thai falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kickbox, pahalı geldi çünkü salon kaliteli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zicanzee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 salon gayet kaliteli bilim bilmeden konuşma bikez salondan çok hocanın iyi olması lazım ben şuan oraya yazıldım ve 1 haftadan beri gidiyorum gayet süper biyer öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zicanzee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ve ayrıca 125 tl nin hakkını veriyor hoca yapmadığın şey hakkında bu kadar emin konuşma derim ne kadar bekliyodun 50 tl falanmı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.tigermuaythai.com/wp-core/wp-content/uploads/advanced-muay-thai-area-01.jpg abi kick box falan fistana sole bi yer olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ooo kaplanın gözleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 her şeyin gözü var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Beşiktaş taraflarında boks kursu bilen yok mu arkadaşlar? Normal boks bildiğin rocky stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 nafiz başaranın kursu var ama bilmiyorum tavsiye etsem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Kartalda çok iyi bir yer var, oraya gitme imkanınız varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 nerde kartal da net sitesi var mi? Sadece boks mu? Bir de fiyat araligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar