b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 arkadaşlar ben bir arkadaşımdan swg cd sini aldım bende trial acc u wardı.Ben client tan girmeye çalışıom ama hata verio naapmalıyım[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 trial accountla giremezsin eğer suresi bittiyse gidip box alman lazım...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yahu dün açtırdım off girmek istiom feci gaz oldum :)[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya o zaman git box al her yer de var :) bi sorun oluşmuştur belki trial'ın clienti değişiktir download etmen gerekebilir o 2 gb dosyayı[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 update flm etsem olmuo mu ya box al diosun da ya beyenmezsem oyunu boşuna mı veriim para? arkadaşlar lütfen bi yardım[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 update etmediysen tabi girmez update etmen gerek ama otomatik etmesi gerekirdi...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Bivrip, 19 Ağustos 2004 20:39 tarihinde demiş ki: Ben client tan girmeye çalışıom ama hata verio Hatayı söylersen anlarız ne olduğunu.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 login server is not available dio abi offf ya ben çok gaza geldim oynıyamıorum yardım edin lütfe[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya o hata deil.. yapilcaklar 1-bilgisayara restart 2-56k ise internete gir cik 3-kablo, adsl ise modeme restart at duzelir[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 denedim hepsini ama olmuo off :([signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lütfen bi yardım kriz geldi bana eheh :D[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 teşkürs halllettim[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar