Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 UO yu açtım şimdi. kullanıcı adını şifreyi girdim devam a bastım ekran veryfying account da takılı kaldı daha ileri gitmiyor neden?[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Hangi shard Osi ise buraya degildi bu shard neyse onu söle yardımcı oluruz[signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 paticikin shardında da avalon da da aynı sorunu yaşıyorum. İlgilendiğin için teşekkür ederim[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 silip tekrar full patch yap[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 paticik için mi full patch(aos yani) yoksa ben bilmeden second age e bir patch mi çıktı bir de az önce yeniden yükledim oyunu hala avalon a giremiyorum aynı sorun yüzünden[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 20 Ağustos 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar