Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss- Ev arkadaşı sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 20 Ağustos 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
ohooo
başka kız olmasa haklısın dicemde denizde kum etrafımda kız yani

apohsaosgaıugsagsıagIGIAGGIAGSIGI[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
bu arada ankarada başkent yurdumu ne öle bi yerle konuştum orda kalabilrm daha kesin degil bigisi olan varsa söleyebilr mi?[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
madem böle bi topic var..ben de bişey yazayım ama öle ev arkadaşı arıyo fln değilim..olur belki kafama yatarsa kabul edebilirim..

şişlide evim var geçen seneden 2 kişiyiz..1 kişi daha alabiliriz belki de paticikten..bayağı kendinizi tanıtıcı özel mesaj yollayabilirsiniz..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
ha bi de ben de geçen sene ist.de yurtta kalıyodum beyazıtta 2 kişilik odadaydık oda arkadaşım anfisi de vardı rahatça yükses seste fln çalıodu..tabi güsel çalıodu da izin veriyordum ;)

ben de en azından ilk dönem yurtta kalıp yurttan tanışacağın uyumlu kişilerle eve çıkmanın en mantıklısı olduğunu yaşayarak öğrendim..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
hehe tam da benim toic maraşta 11 yıl kaldım çorluda 4 yıl..çorlu bikere istanbul oraya yawaş yawaş taşındıı için gayet ii yaşanabilir..maraş da sandıınız kadar dandik biyer deil tabi ninjalar hep mevcut ama gelişio yaşanabilir but less than çorlu :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

• Yeni Oluştur...