fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gitcem birazdan zaten sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 nedir hocam durum var mi yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aa yazmayı unutmuşum. yer yok abi gene. orda çok abone oluyor. zor orası biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 baska saha varmi peki yarın icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 haftaya bakalım artık bari bu hafta da olmicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yapın lan artık şu maçı=) hadi fede sana güveniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Salı günü(30u olayor) öğretmen evinin oradaki sahaya gidebilirim. Akşamına yazarım çarşamba perşembe ya da cuma 8-10 saatleri boşluk var mı diye uygun olanı seçeriz olur mu? Bana çarşamba olmuyor aslında ama bi şekil uydururum yeter ki yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 perşembe için falan ayırtın abi şimdiden, yer kalmıcak yine kalıcaz x gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bugün arkadaş evlenicek onun evine davetliyim yarın mahkemem ve birkaç işim var salı da sınavım var abi en iyi ihtimal pazartesi gidebilirim sahaya. Perşembeye ayarlayabilirsem şimdi adam çıkıyor mu? Ona göre gittiğimde ayırtayım sahayı çarşamba falan tekrardan gitmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 cikar abi ben 8 kisi ile gelirim net 4 kisi daha tmmdir iste 6 v 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 gencler ben aldim sahayi bahcelide buz pateni yanındaki persembe 7-8 benimle beraber idareden 8-9 kisi var yani 3-4 kisiye ihtiyacimiz var eger yok kimse gelmem derse disardan adam cagiricam simdiiiii var mi ben de oynarim ist tayfasını sustururum diyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben oynarım burdan adam çıkmazsa 3 4 kişi ev arkadaşımı da getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bu arada cumhuriyet anadolunun sahası perşembeleri ful dolu hep. abone alıyolar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tmm fede ile 9/10 olduk 2/3 kisi daha lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Çıkıyordum bende saha sormaya neyse gitmeyim o zaman. Bende gelirim. Patiden adam olmazsa benim ufaklığa sorarım oda gelir sanırım. (ufaklık diyorum hep ama gören tam tersini söyler fasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kaporayı da verdim aksam ugradim 110tl imis abone olunca 100tl eger uyarsa persembe 7-8 abone olabiliriz bu arada kadro pascal + dadaşlar fede wastryx vidar 12 kisi oluyoruz bu sekil 6 ya 6 yaparız hadi bakalim seytanın topuguna sıkıcaz ankara tayfası olarak insallah-ul azim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 adam getirelim 7 ye 7 olsun işte. yorulmayalım slkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Gerçekten sorunsal oldu sizinki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 gerçi cumartesi hafif ayağımı burktum sarhoşken ama :D sorun olmaz sanırım şimdi iyi gibi, olmadı çok zorlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 gencler zaten biz veteranız oyle zorlama fln olamaz yani kafanızı zormayın ter atcaz centilmence bi mucadele olucak o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 veteran diyip adamın gözünü korkutma ya ben baya formsuzum fasd fatih formunda olsada farketmiyor zaten afhasdfyaskhf vidarın gideri var ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 benide yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 pascal ve takımı fede wastiriks vidar 4ever 13 oluyoruz maç gününe kadar adam çıkmazsa ev arkadaşını alıp gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 maç ne zaman? şimdi bu hafta yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar