Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara'da halı saha sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Salı günü(30u olayor) öğretmen evinin oradaki sahaya gidebilirim. Akşamına yazarım çarşamba perşembe ya da cuma 8-10 saatleri boşluk var mı diye uygun olanı seçeriz olur mu?

Bana çarşamba olmuyor aslında ama bi şekil uydururum yeter ki yapalım :D
Mesaj tarihi:
Bugün arkadaş evlenicek onun evine davetliyim yarın mahkemem ve birkaç işim var salı da sınavım var abi en iyi ihtimal pazartesi gidebilirim sahaya. Perşembeye ayarlayabilirsem şimdi adam çıkıyor mu? Ona göre gittiğimde ayırtayım sahayı çarşamba falan tekrardan gitmeyim.
Mesaj tarihi:
gencler ben aldim sahayi bahcelide buz pateni yanındaki persembe 7-8 benimle beraber idareden 8-9 kisi var yani 3-4 kisiye ihtiyacimiz var eger yok kimse gelmem derse disardan adam cagiricam simdiiiii var mi ben de oynarim ist tayfasını sustururum diyen ?
Mesaj tarihi:
Çıkıyordum bende saha sormaya neyse gitmeyim o zaman. Bende gelirim. Patiden adam olmazsa benim ufaklığa sorarım oda gelir sanırım. (ufaklık diyorum hep ama gören tam tersini söyler fasd)
Mesaj tarihi:
kaporayı da verdim aksam ugradim 110tl imis abone olunca 100tl eger uyarsa persembe 7-8 abone olabiliriz bu arada kadro

pascal + dadaşlar
fede
wastryx
vidar

12 kisi oluyoruz bu sekil 6 ya 6 yaparız hadi bakalim seytanın topuguna sıkıcaz ankara tayfası olarak insallah-ul azim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...