Vidar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 pascalnouman said: tmm o zaman 8 kisi getiriyorum kendim dahil.saha isi belli oldu mu peki yok o belli değil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 perşembe kesinse akşama doğru gidiyim sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 şu durumda kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 perşembe akşamı sadece 5.30 - 6.30, 5-6, 11.30-12.30 var uygunsa bunlardan birini alayın değilse siz ayarlayın sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bana sadece 11:30-12:30 uyuyor ama pascal sınavımız var geç olmasın diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 zaten 5 ler olmaz heralde işi gücü olan var. bi tek 11.30 oluyo o da paskala bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 evet benim de işim gücüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ya kusura bakmayın dün giremedim nete. perşembe günü durumu belli olsun, ben bi aksilik olmazsa kendim gelirim. arkadaşın durumu da saate göre belli olur heralde , ona göre onu da ararım. fakat baştan söyliym ben iyi oynamıyorum, arkadaş da orta oynuyo. sora üzülmeyin şöyle oldu böyle oldu diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ya zevkine 2 ter atalım diye oynuyoruz nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hmm 11.30 fena degil aslında ama hem sınav var hem de sonrasinda ulasim sikinti ben bi balgattaki sahalara sorayım o zaman uyar di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Akşam sordum bende gelmeden 11-12 vardı sanırım orda da fatihi arayıp söledim de ne dedim hatırlamıyorum ahaha. Cuma fullmüş falan filan. Öğretmen evinin orası benim dediğim yer Atatürk anadolu lisesinin yanı. Dikmen tarafındakileri dönüşte alabilirim ben. Duruma göre gidişte de alırım. Öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 nerde yapyoruz o zaman bi karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu arada arkadaşla tekrar konuştum şimdi. geç saate kadar çalışıyo, normalde 23.30 gibi işten çıkıyomuş. 12 olsa çok daha iyi olur benim için ama kimseye uymuyosa da yarım saat erken çıkarım artık dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ne zaman yapıyoruz maçı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 saha bulabilirsek yarın aksam 7-8 ya da 8-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 perşembe akşamı için gelemiyorum (uz), bidahakine işalaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 perşembe yapıyoruz, saat belli değil hala, 23:30 seçeneklerden biri. edit 7. sayfayı görmedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 balgattaki sahalarda doluymus arkadaslar persembe aksami baska saha onerisi olan yoksa bayramdan sonraya kaldı artık kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yatış ahahah bayramdan sonra yapak ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 7-8 kisi garanti ediyorum bi 4-5 cikartirsaniz saha isini de onceden cozdukmu tmmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 arkadaşlar yarın akşam için 9.30'dan önce gelemem maçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yarın bahçelide 23:30 da yapalım işte dolmadıysa, ne yatışı ya sonra da yaparız yarın yapalım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 arkadaslar cuma gunu sınavımız var 23.30 gec olur o yuzden zorlamaya gerek yok bayramdan sonraya kaldı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bir deneme daha hüsranla sonuçlandı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar